Κριός

Μικρές λεπτομέρειες στα εργασιακά σας μπορούν να κάνουν την μεγάλη διαφορά! Δείξτε επιμέλεια και προσοχή και δεν θα χάσετε.

Ταύρος

Ο Ερμής και ο Άρης θέλουν να σου αλλάξουν την καθημερινότητα. Αυτό είναι πολύ καλό! Το ακόμα καλύτερο είναι και το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού που θα σε ανανεώσει και θα σου προσφέρει ανέμελες στιγμές.

Δίδυμοι

Θέλετε να πέσετε με τα μούτρα σε νέους στόχους και να κάνετε επαγγελματικά όνειρα ξανά! Όλη σας η ενέργεια είναι στραμμένη στα επαγγελματικά, τα οποία είχατε κάπως παρατήσει, ο Άρης σας δίνει ώθηση και εσείς επιταχύνετε!

Καρκίνος

Καλά νέα για το πορτοφόλι σας! Γενικά διανύεται μια οικονομική άνθηση τον τελευταίο καιρό και το ακόμα καλύτερο νέο είναι πως η εύνοια αυτή θα σας κρατήσει συντροφιά μέχρι και τον Αύγουστο.

Λέων

Από Τετάρτη δίαιτα! Εκείνη την δίαιτα που υπόσχεστε να κάνετε κάθε εβδομάδα καλό θα ήταν να την αρχίσετε από σήμερα. Δώστε έμφαση στην υγεία σας και σε ένα τρόπο ζωής πιο λειτουργικό και ισορροπημένο.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι απαιτητική. Το τηλέφωνο δεν θα σταματήσει να χτυπάει και αν υποψιάζεστε πως θα φύγετε νωρίτερα από την δουλειά, τότε να ξέρετε πως το σύμπαν γελάει μαζί σας.

Ζυγός

Βγείτε έξω! Ο Ερμής στον Λέοντα σας κάνει γοητευτικούς και το φλερτ γίνεται η σημερινή σας προτεραιότητα. Οπότε βάλτε τα καλά σας και ξεχυθείτε στους δρόμους…

Σκορπιός

Βγάλτε εισιτήρια. Θέματα διακοπών, μικρών ή μεγάλων αποδράσεων και επαγγελματικών ταξιδιών θα σας προβληματίσει ευχάριστα μέσα στην ημέρα.

Τοξότης

Φωτεινός παντογνώστης. Θέματα σπουδών, μεταπτυχιακών σπουδών και επιπρόσθετων γνώσεων σας απασχολούν ευχάριστα. Είναι ιδανική περίοδος να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας και σπουδών.

Αιγόκερως

Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στον πάγο. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να βάλετε μπροστά την δεξιοτεχνία σας στο φλερτ και να επιστρατεύσετε την καλή σας διάθεση και το χιούμορ προκειμένου να μπείτε ξανά στην ερωτική αρένα.

Υδροχόος

Μια νέα συνεργασία, που υπόσχεται να σας φέρει ο Ερμής μπορεί να σας δώσει εκείνο το έξτρα οικονομικό μπόνους που αναζητάτε εδώ και καιρό. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ιχθύς

Ο Ουρανός σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και κορεσμό! Θέλετε να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής και η ερωτική σας διάθεση κορυφώνεται.