Σε ένα απολαυστικό τεύχος 160 σελίδων,

Η Αθηναΐδα Νέγκα μιλάει για όλα!

Οδηγός προστασίας από τη ζέστη για καλό καλοκαίρι. Ενας μίνι «οδηγός» για να γνωρίσετε, να προλάβετε, ή και να αντιμετωπίσετε σωστά κάθε πρόβλημα υγείας εξαιτίας της ζέστης.

Τα after sun της φύσης. Πολύ πριν δημιουργηθούν τα έτοιμα after sun, οι παλιοί εμπιστεύονται κάποια βότανα που ακόμη και σήμερα παραμένουν ασυναγώνιστα. Ισως γι’ αυτό εξακολουθούμε να τα συναντάμε πολλές συνθέσεις καλλυντικών.

Πάμε παραλία με ενέργεια. Συμβουλές «express» για να έχετε ενέργεια κάθε ώρα της ημέρας και να απολαύσετε τις διακοπές στο έπακρο.

Τα πιο συχνά καλοκαιρινά λάθη ομορφιάς. Μήπως έχουμε κοκκινίσει αν και βάζουμε αντιηλιακό; Μήπως βγάζουμε πιο πολλά σπυράκια ή το άρωμά μας μάς φαίνεται ξαφνικά πολύ έντονο; Οχι, δεν αποκτούμε παραξενιές, απλώς η επιδερμίδα και τα μαλλιά μας συμπεριφέρονται διαφορετικά λόγω της ζέστης.

Τι κρύβεται πίσω από τον πονοκέφαλο μου. Οι πονοκέφαλοι πολύ σπάνια είναι ανησυχητικοί, εξηγούν οι ειδικοί. Είναι όμως ενοχλητικοί και επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής μας. Ποιοι παράγοντες τους προκαλούν ή τους επιδεινώνουν ώστε να μάθουμε να τους αποφεύγουμε.

Μην αντιστέκεστε. Για να εξελιχθούμε και να απαγκιστρωθούμε από δυσλειτουργικές συνήθειες πρέπει να απαλλαγούμε από τις αντιστάσεις μας. Ολοι οι τρόποι για να τα καταφέρουμε.

Καλοκαίρι χωρίς καρπούζι δεν γίνεται. Απολαύστε το αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο και μπείτε σε ρυθμούς διακοπών.

Πατζάρι. Κόκκινη δύναμη. Είναι από τα πιο γλυκά λαχανικά και η περιεκτικότητά του σε σάκχαρα ξεπερνά αυτή των καρότων και του καλαμποκιού.

 

Vita,

η ζωή στα καλύτερά της 

ΥΓΕΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – FITNESS BEAUTY – ΜΟΔΑ