Κριός

Σήμερα η μέρα θα είναι ιδιαίτερα καταλυτική για εσάς, ειδικά αν ετοιμάζεστε να κάνετε μια παρουσίαση ή να κατακτήσετε έναν επαγγελματικό στόχο.

Ταύρος

Αν είστε διακοπές χρειάζεται προσοχή στον έγκαιρο προγραμματισμό. Οι όμορφες παραλίες και τα τοπικά εδέσματα είναι άκρως ικανά να σας πάρουν το μυαλό και μπορεί το καράβι να φύγει δίχως εσάς μέσα.

Δίδυμοι

Το καλοκαίρι σας έχει πάρει τα μυαλά για τα καλά και μπορεί να εκτεθείτε έναντι μιας επαγγελματικής σας υποχρέωσης.

Καρκίνος

Ψυχαναλύστε τον ερωτικό σας σύντροφο και ρωτήστε τον για τους προβληματισμούς και τις νέες επιδιώξεις του. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης σας θα ανδρωθούν και η διάθεση του θα αλλάξει.

Λέων

Το κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο γίνεται ολοένα πιο φιλικό και ήρθε ο καιρός να εμπιστευτείτε τους συναδέλφους σας δίχως μισαλλοδοξίες.

Παρθένος

Μην περιμένετε να απαλλαγείτε από τα καθημερινά σας προβλήματα δίχως κόπο. Ασχοληθείτε με πείσμα και θάρρος στις μικρές λεπτομέρειες που σας δημιουργούν πόλωση ή ακόμη και εξάντληση.

 

Ζυγός

Ιδανική μέρα για επαγγελματικές επιδιώξεις. Δείξτε τα ταλέντα σας και δείξτε προθυμία σε ένα καινούργιο επαγγελματικό στόχο.

Σκορπιός

Φροντίστε με σωστές κινήσεις και δίχως βιασύνη να αναθερμάνετε την ερωτική σας σχέση. Ιδανικές μέρες για τα ερωτικά σας, με λίγη δική σας προσπάθεια όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Τοξότης

Μια κάποια μελαγχολία θα σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε μια μικρή αναδρομή και ένα απολογισμό. Δεν είναι σωστή στιγμή για καίριες αποφάσεις, οπότε κρατήστε την δυναμική σας για λίγο αργότερα.

Αιγόκερως

Ένα απρόοπτο νέο ή επαγγελματικό ζήτημα αναζητά άμεσο χειρισμό. Μπορείτε να τα καταφέρετε άψογα, αν είστε συγκεντρωμένοι και πιστέψετε στον εαυτό σας.

Υδροχόος

Η πειθαρχία και ο επαγγελματισμός θα είναι τα δύο στοιχεία που θα πρέπει να εφοδιαστείτε μέσα σε αυτήν την απαιτητική ημέρα.

Ιχθύς

Η γοητεία σας σήμερα δεν θα είναι ικανή να σας γλιτώσει από μπελάδες.