Κριός

Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και κάθε είδους αντιπαραθέσεις. Η μέρα σήμερα θα φέρει αρκετή ένταση έτσι και αλλιώς. Σε μια ενδεχόμενη συζήτηση μην αποκαλύψετε τα μυστικά σας σε ένα άτομο που δεν εμπιστεύεστε πολύ.

Ταύρος

Αλλάξτε την καθημερινότητα σας, αλλάζοντας την οπτική σας. Δείτε σήμερα τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά και γίνετε λιγάκι πιο διαλλακτικοί.

Δίδυμοι

Μάθετε να αντιμετωπίζετε με θάρρος μια ενδεχόμενη ήττα σας, αλλά και να βρίσκετε το θάρρος και την ψυχραιμία για να εντοπίζετε τις αδυναμίες που σας οδήγησαν σε αυτό το σημείο.

Καρκίνος

Κρατηθείτε μακριά από μπελάδες σήμερα. Όσο και να σας προκαλέσουν σε καυγάδες ή λογομαχίες, μην πέσετε στην παγίδα. Θα βρεθείτε εκτεθειμένοι!

Λέων

Οι ερωτικές σας σχέσεις παίρνουν περίεργες τροπές και εσείς πρέπει σε αυτό το σημείο μόνο να παρατηρήσετε αυτό το γεγονός και όχι να αναμειχθείτε!

Παρθένος

Ακολουθήστε το ένστικτο σας και αφεθείτε. Κρατήστε τον αυθορμητισμό σας σε υψηλά επίπεδα και βρεθείτε με φίλους. Κρατήστε σήμερα την τετράγωνη λογική σας μακριά και δεν θα χάσετε.

 

Ζυγός

Μετά το απόγευμα η επικοινωνία με τρίτους δεν θα είναι εύκολη. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι συμβαίνει στους γύρω σας, δίχως υπερβολές.

Σκορπιός

Από το πρωί το τηλέφωνο σας δεν σταματά να χτυπάει. Ανάμεσα στις υποχρεώσεις θα βρείτε και αρκετές προτάσεις για εξόδους. Απλά διαλέξτε την καλύτερη!

Τοξότης

Μπορεί η μέρα να είναι κουραστική, ήδη από το μεσημέρι, αλλά μετά το απόγευμα θα στραφείτε σε γνώριμα πρόσωπα και θα αναζητήσετε ξεκούραση και χαλάρωση.

Αιγόκερως

Η υπερβολή σας σήμερα θα δώσει ρέστα. Είστε αρκετά ευσυγκίνητοι αλλά και συναισθηματικά φορτισμένοι, με αποτέλεσμα να μπορείτε εύκολα να μεταμορφωθείτε σε θηρίο.

Υδροχόος

Μετά το απόγευμα θα αισθανθείτε αρκετά κουρασμένοι και ίσως απογοητευμένοι από ένα επαγγελματικό ζήτημα. Ξεκουραστείτε και μην μείνετε λιγάκι μόνοι.

Ιχθύς

Στο σημερινό οικογενειακό συμβούλιο θα είστε ο απόλυτος νικητής! Μπορείτε εύκολά και δίχως διπλωματία να περάσετε τις απόψεις σας και να γυρίστε το παιχνίδι υπέρ σας.