Γενικά αίθριος θα παραμείνει ο καιρός και σήμερα Πέμπτη, καθώς αναμένεται κυρίως ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία από 20 έως 37, στη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο από 22 έως 39, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 23 έως 32, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 23 έως 34, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 23 έως 30, και στην Κρήτη από 18 έως 30 και κατά τόπους έως 31 με 32 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τις θερμές ώρες της ημέρας έως 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς.