Συναυλίες, εκδρομές, βόλτες, ταινίες: Δεν μπορούμε να βρούμε καμία ευχάριστη δραστηριότητα που να μην απογειώνεται όταν έχουμε τη συντροφιά ενός αγαπημένου προσώπου. Ακόμη και μια απαιτητική δίαιτα ή ένα σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής μπορούν να γίνουν απολαυστικά όταν τα ακολουθούμε μαζί με την καλύτερή μας φίλη. Αιτία για αυτό δεν είναι μόνο το γέλιο – και, φυσικά, η γκρίνια – που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί της. Τα τέλεια αποτελέσματα που βλέπουμε στο σώμα και την υγεία μας γίνονται τελειότερα όταν χαιρόμαστε και για τη δική της ευεξία. Άλλωστε οι ίδιες οι σχέσεις μας αρκούν για να κάνουν τελειότερους εμάς τους ίδιους.

Η δύναμη του έρωτα

Ερωτευτήκατε και ξαφνικά αισθάνεστε πιο όμορφη; Η εντύπωσή σας δεν είναι αποκύημα της φαντασίας σας. Ο έρωτας όντως μας χαρίζει αυτή την περίφημη «λάμψη», κυρίως εξαιτίας της αύξησης της ωκυτοκίνης, της ορμόνης της αγάπης και της μείωσης της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, οι οποίες επηρεάζουν σημαντικά την επιδερμίδα μας. Εκτός από την εξωτερική μας εμφάνιση, όμως, η αγάπη και η ευτυχία που μας προκαλεί ο σύντροφός μας, κάνουν καλό και στην υγεία μας, αφού σύμφωνα με έρευνες μια αγκαλιά – ή ακόμη και μια φωτογραφία – του αγαπημένου μας μπορεί να αποκτήσει κυριολεκτικά παυσίπονες ιδιότητες. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που οι μονογαμικοί ιππόκαμποι κρατιούνται χεράκι – χεράκι (ή μάλλον ουρίτσα – ουρίτσα) όταν ταξιδεύουν!

Η δύναμη της φιλίας

Φυσικά, η απουσία ερωτικού συντρόφου δεν συνεπάγεται και την απουσία της συντροφιάς. Οι φίλες μας είναι εκεί για να κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο εύκολα. Δεν πρόκειται για κενή διατύπωση. Σε μια έρευνα για τη δύναμη της φιλίας, οι συμμετέχοντες έπρεπε να σκαρφαλώσουν σε έναν λόφο. Όσοι έπαιρναν μέρος μαζί με έναν στενό τους φίλο, έτειναν να πιστεύουν ότι η κλίση του ήταν μικρότερη και η ανάβαση ευκολότερη. Άλλες έρευνες έδειξαν ότι οι ισχυρές φιλίες είχαν ιαματική δράση για τα άτομα που έπασχαν από σοβαρές ασθένειες. Επίσης, εκτός από την ευεργετική λειτουργία των ορμονών μας όταν περνάμε ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο με τις φίλες μας, υπάρχει άλλη μία παράμετρος της φιλίας που μας ομορφαίνει: Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι τείνουν να αξιολογούν πιο θετικά την εξωτερική εμφάνιση μιας ομάδας φίλων από ό,τι των μελών της ξεχωριστά!

Το τέλειο γίνεται τελειότερο

Πάνω σε αυτή τη δύναμη των δύο στηρίζεται και η λειτουργία του cream booster, ενός πραγματικά καινοτόμου προϊόντος ομορφιάς. Τα cream booster περιέχουν μεγάλες συγκεντρώσεις συστατικών που είναι πολύτιμα για την επιδερμίδα μας και έρχονται να συμπληρώσουν το τελετουργικό ενυδάτωσης του προσώπου μας εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα: Όταν τα απλώνουμε πριν από την αγαπημένη μας ενυδατική κρέμα, η οποία ήδη είχε καταπληκτικά αποτελέσματα επάνω στην επιδερμίδα μας, η δράση της απογειώνεται αυτομάτως, κάνοντας την εικόνα μας τελειότερη από ποτέ! Γιατί, λοιπόν, να μην προσφέρουμε υποστήριξη στον καλύτερο φίλο της ομορφιάς μας;

Η Frezyderm φροντίζει ώστε η ομορφιά που αποπνέετε όταν βρίσκεστε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε είναι η κολλητή σας είτε η μητέρα είτε η αδερφή σας σας να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, καλώντας σας να συμμετέχετε από κοινού στο διαγωνισμό για έξι σετ!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά σας χαρίζει συνδυασμούς προσαρμοσμένους στις ανάγκες του δικού σας προσώπου. Αν είστε 20 έως 30 ετών και επιθυμείτε ισχυρή και παρατεταμένη ενυδάτωση, το σετ του Hyalouronic Acid Cream Booster με την ενυδατική κρέμα προσώπου Moisturizing 24h Cream είναι αυτό που ψάχνετε. Το Elastin Refill Cream Booster σε συνδυασμό με τη Moisturizing Plus Cream επιτυγχάνει την αύξηση της ελαστικότητας, τη σύσφιγξη, την ενυδάτωση και την επανόρθωση των επιδερμίδων 30 έως 45 ετών, ενώ οι ώριμες επιδερμίδες μπορούν να εμπιστευθούν το σετ του Super Booster με την ενυδατική κρέμα για ξηρό δέρμα Moisturizing Rich Cream που ενεργοποιεί τον κώδικα νεότητας πραγματοποιώντας ολική επαναφορά της νεανικής όψης και χαρίζει βαθιά και πλούσια ενυδάτωση!

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα συμμετοχής εδώ να δηλώσετε στο ειδικό πεδίο με ποιο δικό σας πρόσωπο «μοιράζεστε την ομορφιά» και να κερδίσετε μαζί από 1 set της Frezyderm.

*Μπορείτε να δείτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του διαγωνισμού εδώ.