Έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία, τα τελευταία χρόνια, το brand Yvonne Bosjnak Athens, πέτυχε σημαντική προβολή σε τίτλους παγκοσμίου φήμης όπως η Βρετανική Vogue, το Vanity Fair και το Forbes, καθιερώνοντας τη σχεδιάστρια Υβόννη Μπόσνιακ, ως ένα ταχέως ανελισσόμενο ταλέντο, στο χώρο της ελληνικής μόδας.

View this post on Instagram

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

Η δυναμική αρχή και ο διεθνής τύπος

To 2019 είναι σίγουρα η χρονιά της! Ο ένας θρίαμβος διαδέχεται τον άλλο, ο λόγος για την σχεδιάστρια Υβόννη Μπόσνιακ, καθώς μετά τον εγχώριο πάταγο, οι διεθνείς αναγνωρίσεις δεν σταματούν στιγμή. Ετσι λοιπόν, στο τεύχος Σεπτεμβρίου της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού Forbes θα μπορεί κανείς να διαβάσει όλο το ταξίδι της σχεδιάστριας προς την κορυφή.

Μετά το πρώτο δημοσίευμα στο Designers Profile της έντυπης αγγλικής Vogue, η εταιρεία Yvonne Bosnjak Athens, συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα καλύτερα ανερχόμενα fashion brands στην Ευρώπη.

https://www.instagram.com/p/Buvy3gnjRQe/?utm_source=ig_web_copy_link

Με αναμενόμενη επιτυχία και διεθνή αναγνώριση από διακεκριμένα περιοδικά μόδας η creative director, Υβόννη Μπόσνιακ, ανοίγει πλέον τα φτερά της παγκοσμίως. Περιοδικά πρώτης γραμμής όπως το Harper’s Bazzar, το Vanity Fair αλλά και η βίβλος της μόδας, Vogue φιλοξενούν στις λαμπερές σελίδες τους την σχεδιάστρια μόδας που έχει κατακτήσει τον χώρο της μόδας αλλά και τις καρδιές των γυναικών. Ο οίκος μόδας «Yvonne Bosnjak Athens» και το σχεδιαστικό ταλέντο της Υβόννης δεν χρειάζονται πια συστάσεις.

https://www.instagram.com/p/BxCMFSJD7fg/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BxAIbKLDtkj/?utm_source=ig_web_copy_link

Με σταθερή online παρουσία, εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια και πάνω από 45 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο, η εταιρεία Yvonne Bosnjak Athens, έχει καθιερωθεί στο χώρο της ελληνική μόδας, ενώ ταυτόχρονα, ολοένα αναπτύσσεται σε νέες αγορές. Οι εγχώρια σόουμπιζ ήδη εμπιστεύεται τις επιταγές και το όραμα της Μπόσνιακ και οι θαυμάστριες ολοένα και αυξάνονται.

https://www.instagram.com/p/Bod-R5CnzBs/?utm_source=ig_web_copy_link

Στο περιοδικό Forbes η Υβόννη Μπόσνιακ

Τα λαμπρά νέα όμως δεν σταματούν εκεί! Άλλη μια δημοσίευση έρχεται να πιστοποιήσει την αξία και το έργο της Υβόννης Μπόσνιακ. Στο τεύχος Σεπτεμβρίου της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού Forbes  μπορεί κανείς να διαβάσει όλο το ταξίδι της σχεδιάστριας προς την κορυφή σε μαι αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε ο Γάλλος δημοσιογράφος του εντύπου.

View this post on Instagram

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

Οι αποκλειστικές μας πηγές λένε πως δεν πρόκειται απλά για μια συνέντευξη αλλά για μια όμορφη κουβέντα μεταξύ της σχεδιάστριας και του Dominique Busso, ο οποίος είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του περιοδικού Forbes.

Η συνέντευξη έγινε στην Μύκονο κατά την διάρκεια των διακοπών της. Ελλάδα, καριέρα, μόδα και αναγνώριση ήταν τα καίρια θέματα στα οποία αναφέρθηκαν. Η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε για την ιδιότητα της ως σχεδιάστρια, την αγάπη της για την Ελλάδα αλλά και την ελληνικότητα των ρούχων (καθώς όλα κατασκευάζονται αποκλειστικά εδώ), την νέα ελληνική μόδα αλλά και την καταξίωση και τα νέα της όνειρα.

https://www.instagram.com/p/B0We0B9j-Tb/?utm_source=ig_web_copy_link

Η νέα κολεξιόν υπόσχεται πολλά

Το ατελιέ και η conceptual Boutique βρίσκονται στην Αθήνα, φιλοξενώντας όλα τα κομμάτια της τρέχουσας συλλογής αλλά και παλαιότερα signature pieces, απευθυνόμενοι σε διεθνή πελατεία. H συλλογή Yvonne Bosjnak Athens αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξήντα σημεία λιανικής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Yvonne Bosnjak πιστή στο όραμά της, βρίσκει πάντα αφορμές για δημιουργία, έχοντας αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Οίκου, με κύρια επιδίωξή της, τη γυναίκεια ενδυνάμωση.

Με τα φορέματα να κυριαρχούν στη νέα σεζόν, η φετινή συλλογή περιλαμβάνει επιλογές, για κάθε περίσταση, σε πολυτελή υφάσματα, που αγκαλιάζουν το σώμα σε μπεζ και μαύρο.

Τα πανωφόρια που ξεχωρίζουν

Τα ρούχα της Υβόννης Μπόσνιακ έχουν χαρακτήρα. Είναι σύγχρονα, απευθύνονται σε μια γυναίκα της εποχής μας, μια γυναίκα δραστήρια, χειραφετημένη, μια γυναίκα που επιλέγει ρούχα για να «ντύσουν» με χρώματα και πολύτιμα υλικά τη ζωή της, την καθημερινότητα της, για να της αρέσουν πραγματικά αλλά και για να την εξυπηρετήσουν. Γι’ αυτόν τον λόγο τα κομμάτια της, ενώ είναι μοδάτα, δεν είναι εφήμερα. Πρόκειται για ρούχα που μια γυναίκα θα τα αγοράσει για να γίνουν κλασσικά και basic κομμάτια στην ντουλάπα της. Ρούχα τα οποία θα παραμείνουν στην γκαρνταρόμπα για τα επόμενα χρόνια της ζωής της. Σε αυτό το πλαίσιο, ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητας του brand είναι η επιδίωξη της τέλειας ισορροπίας στη σχέση ποιότητας και τιμής. Τα σακάκια και τα πανωφόρια της φετινής κολεξιόν πραγματικά ξεχωρίζουν και βάζουν στην πρώτη γραμμή την λεπτομέρεια κι όχι τα trends.

Διακριτική γοητεία σε χρυσό και ασήμι

Η νέα συλλογή YB κοσμημάτων ισορροπεί ανάμεσα στο μοντέρνο και το διαχρονικό, με λιτές γραμμές που ολοκληρώνουν το στυλ της φετινής συλλογής ρούχων. Με έμφαση στην κομψότητα και τη δεξιοτεχνία, το ασήμι και ο χρυσός δένουν αρμονικά με ημιπολύτιμους λίθους, ολοκληρώνοντας ιδανικά κάθε εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/B1doU64o3R_/