Ένα νέο φυσικό συμπλήρωμα έρχεται για να μας βοηθήσει να ελέγχουμε τη χοληστερόλη μας και όχι μόνο. Το Cholviva® περιέχει το προβιοτικό στέλεχος LRC™ σε συνδυασμό με φυτικές στερόλες.

Σύμφωνα με κλινικές έρευνες, το πατενταρισμένο προβιοτικό LRC™ (Lactobacillus reuteri NCIMB 30242) έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει με φυσικό τρόπο τα υγιή επίπεδα της ολικής και της LDL-χοληστερόλης, καθώς διασπά τα χολικά οξέα στο έντερο και διευκολύνει την ταχεία απέκκρισή τους. Αυτό σημαίνει ότι απαιτούνται νέα χολικά οξέα, που συντίθενται από χοληστερόλη, η οποία αφαιρείται από τον οργανισμό μας. Τα φιλικά βακτήρια του Cholviva® ταυτόχρονα ενισχύουν την εντερική χλωρίδα

Καλό για την καρδιά, καλό για το έντερο

Οι  φυτικές στερόλες που περιλαμβάνονται αποδεδειγμένα συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα, επειδή, καθώς έχουν παρόμοια δομή με τη χοληστερόλη λειτουργούν ανταγωνιστικά με αυτήν και έτσι αποτρέπουν την απορρόφηση κάποιας ποσότητας διατροφικής χοληστερόλης.

10 λόγοι να προτιμήσουμε το Cholviva ®

– Περιέχει 7,5 δισ. ζώντα κύτταρα από το πατενταρισμένο προβιοτικό LRC™ (Lactobacillus reuteri NCIMB 30242), το μοναδικό με κλινική τεκμηρίωση στέλεχος για τη μείωση της χοληστερόλης.

– Το LRC™ μειώνει την ολική χοληστερόλη μέχρι 9,6% και την «κακή χοληστερόλη» LDL μέχρι 11,6%.

– Το LRC™ είναι το πρώτο και μοναδικό προβιοτικό στέλεχος που βασιζόμενο σε κλινικές μελέτες ενισχύει τα επίπεδα της βιταμίνης D.

– Το LRC™ υποστηρίζει υγιή επίπεδα της C-αντιδρώσας πρωτεΐνης και του ινωδογόνου (δείκτες φλεγμονής).

– Σε αντίθεση με πολλά προβιοτικά/στερόλες που πρέπει να εμπεριέχονται σε τρόφιμα ψυγείου για να διατηρούνται, το Cholviva® αποθηκεύεται και μεταφέρεται σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς απώλεια της ισχύος του, ενώ κάθε κάψουλα παρέχει μόνο 1 θερμίδα.

– Οι φυτικές στερόλες αποδεδειγμένα μειώνουν τη χοληστερόλη.

– Βοηθά στην υποστήριξη της εντερικής υγείας.

– Κάψουλες συσκευασμένες σε μπουκάλι Stability Shield™.

– Φυσικά ανθεκτικό σε στομαχικά οξέα και χολή.

– Vegan, ΧΩΡΙΣ γαλακτοκομικά, ΓΤΟ, γλουτένη, συντηρητικά αλλεργιογόνα.

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί από το Cholviva®;

  • Όσοι θέλουν να διατηρήσουν με φυσικούς τρόπους υγιή επίπεδα χοληστερόλης και χαμηλούς δείκτες φλεγμονής.
  • Υγιείς άνθρωποι που επιθυμούν την πεπτική ωφέλεια των προβιοτικών και ενδιαφέρονται επίσης να διατηρήσουν υγιή και φυσιολογικά επίπεδα χοληστερόλης

Παρασκευάζεται από τη Flora και διανέμεται από τη MedMelon. Προϊόν ΕΟΦ, τηλ. 2310-449441, www.medmelon.gr .