Κι ενώ ο τίτλος του πιο σέξι άνδρα της χρονιάς παίζεται ακόμα ανάμεσα σε Μπραντ Πιτ και Τζον Λέτζεντ, μπορούμε τουλάχιστον να πούμε με ασφάλεια ότι ο τίτλος του άνδρα της χρονιάς εξασφαλίστηκε από σταρ του Χόλιγουντ, χωρίς καμία αμφιβολία.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, Τζέισον Μομόα έχει κάψει πολλές καρδιές μέσα από το ρόλο του στο «Game of Thrones», καθώς και στην ταινία «Aquaman» και χάρη στην αγάπη και τον θαυμασμό των γυναικών που συμπληρώνουν το υποκριτικό του ταλέντο, κατάφερε να ανακηρυχθεί ως «Άνδρας της χρονιάς 2019» σύμφωνα με το GQ.

Ο 40χρονος Τζέισον Μομόα πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου / Ιανουαρίου του περιοδικού GQ της Αυστραλίας, έναν τόπο στον οποίο μάλιστα έχει ζήσει και ο ίδιος ένα διάστημα της ζωής του κατά τα γυρίσματα της ταινίας Aquaman.

https://www.instagram.com/p/B5jMajrlgQa/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B5gozOjJtEa/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B5irnyeFTCJ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B3uJhfMgB57/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B2fYyBPA7ty/?utm_source=ig_web_copy_link

Σχετικά με τον τίτλο που του χάρισε το περιοδικό βάζοντας τον στην κορυφή, είπε:

«Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν σκέφτηκα ότι θα ήμουν ο Άνδρας της Χρονιάς 2019 του περιοδικού GQ.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που κατάφερα να κερδίσω όλους τους Χέμσγουορθ, γιατί …ξέρετε τελικά το αξίζω. Επίσης, Αυστραλία, το ξέρεις πως σε αγαπώ.»

Ο Τζέισον Μομόα αναφερόταν φυσικά στα αδέλφια Χέμσγουορθ ε τα  ξανθά μαλλιά, το απίστευτα γυμνασμένο κορμί και τα γαλάζια μάτια που θεωρούνται ό,τι πιο σέξι έχει μπει στην κινηματογραφική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια και έχουν πολλές φορές λάβει τιμητικούς τίτλους από παγκόσμιας κυκλοφορίας περιοδικά.

https://www.instagram.com/p/B5ePuPJg-AA/?utm_source=ig_web_copy_link