Νέες ευκαιρίες στη δουλειά είναι μπροστά σας. Αρπάξτε την ευκαιρία και μη διστάσετε να κάνετε αυτά που ποθείτε. Μην αφήνετε φόβους και άγχη να σας επηρεάσουν επειδή δεν ξέρετε αν θέλετε να προχωρήσετε σε νέα πράγματα ή όχι.

Εξελιχθείτε.

Κριός

Είστε χαρούμενοι και προετοιμασμένοι για νέες αλλαγές στη ζωή σας. Δίνετε την ευκαιρία σε φίλους και γνωστούς να συζητήσετε ορισμένα σοβαρά θέματα. Είστε έτοιμοι για σχέση ή για να ερωτευτείτε.

Ταύρος

Γνωρίζετε τα «θέλω» σας και είστε διατεθειμένοι να τα επιτελέσετε. Βρίσκεστε ένα βήμα πριν τη λήψη σοβαρών αποφάσεων ως προς τα επαγγελματικά και τα ερωτικά. Μην έχετε άγχος γενικά, χαλαρώστε.

Δίδυμοι

Ξέρετε ότι σε αρκετές περιπτώσεις δε χρειάζονται πολλές συζητήσεις και αναλύσεις, ειδικά σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά. Σκέφτεστε και υπεραναλύετε τα πάντα γιατι θέλετε να έχετε τον έλεγχο.

Καρκίνος

Είστε χαρούμενοι που βλέπετε τα πράγματα γύρω σας να αλλάζουν με προοδευτικλούς και θετικούς ρυθμούς. Χαίρεστε για τους δικούς σας ανθρώπους που προοδεύουν και περιμένετε το ίδιο να γίνει και με εσάς.

Λέων

Ένταση και πίεση θα έχετε αλλά αυτό δε θα σας σταματήσει από το να συνεχίσετε να προσπαθείτε να αλλάζετε συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Αναρωτιέστε πότε θα επικοινωνήσετε με ορισμένα άτομα που αγαπάτε.

Παρθένος

Ανάλυση, σκέψη και εξισορρόπηση είναι τα τρία πράγματα που θέλετε από σήμερα να εφαρμόσετε από εδώ και πέρα. Γνωρίζετε πως οι αλλαγές δεν είναι εύκολες, αλλά έχετε βαρεθεί τη ρουτίνα και τα ίδια κάθε μέρα.

Ζυγός

Ένας νέος έρωτας σας «χτυπάει την πόρτα». Είστε πολύ δοτικοί σε νέες συναισθηματικές καταστάσεις. Χαίρεστε που επιτέλους νιώθετε ότι θέλετε να δώσετε αγάπη και να πάρετε αγάπη. Η δουλειά πάει καλά.

Σκορπιός

Αγαπάτε να σας αγαπούν. Ερωτευμένοι θα είστε αυτό το διάστημα ξεκινώντας να δέχεστε το φλερτ και να μην είστε αμυντικοί. Είχατε περάση μία φάση απάθειας και πλέον επαγγελματικά και ερωτικά είστε καλά.

Τοξότης

Δώστε έμφαση σε αυτά που σας αρέσουν και όχι σε εκείνα που αρέσουν στους άλλους. Μη δίνετε σημασία σε άτομα που δεν ξέρετε γιατί δεν υπάρχει λόγος. Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας σε όλους τους τομείς.

Αιγόκερως

Ηρεμία, χαλάρωση και εγκράτεια κυριαρχεί στην καθημερινότητά σας. Ξέρετε τι να περιμένετε και τι όχι. Έχετε υπολογίσει αυτά που σας αρέσουν και πώς να τα κατακτήσετε. Νέες πρωτοβουλίες παίρνετε από σήμερα.

Υδροχόος

Δώστε μία ευκαιρία να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι έχετε τη δύναμη να αλλάξετε ως άνθρωποι προς το καλύτερο. Ότι δε θα σκέφτεστε με μίζερο τρόπο αλλά θα είστε πιο αισιόδοξοι και αποτελεσματικοί.

Ιχθύς

Όλα καλά στα ερωτικά και τα επαγγελματικά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους και είστε σίγουροι πως θα καταφέρετε τα πάντα. Έχετε οργάνωση και αυτοέλεγχο. Η αυτοπειθαρχία σας είναι αξιοθαύμαστοι.