Κάθε δώρο είναι καλοδεχούμενο. Η κίνηση μετράει άλλωστε και όχι η αξία αυτής της κίνησης. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν και ορισμένες προτιμήσεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Πάρτε μερικές ιδέες για το δώρο που θα του πάρετε τα Χριστούγεννα.

Κριός

Μία ατζέντα που θα τοποθετεί τα προγράμματα της δουλειάς και γενικότερα της καριέρας του. Ένα ημερολόγιο για να γράφει το πρόγραμμά του. Όλα τα εκτιμούν γενικά.

Ταύρος

Ένα αρκουδάκι ή ένα ρούχο. Το αρκουδάκι θα του θυμίζει εσένα ενώ το ρούχο δε θα το φοράει καν. Αναμνηστικό θα είναι έτσι κι αλλιώς που θα του θυμίζει εσάς και το προσέχει.

Δίδυμοι

Σίγουρα θέλει κάτι πιο χρηστικό. Είτε κινητό, είτε ένα tablet ή laptop. Γενικά οι Δίδυμοι προτιμούν τα πιο ακριβά δώρα και δεν ικανοποιούνται με τα οικονομικά.

Καρκίνος

Ό,τι και να του πάρεις για δώρο τον κάνει ευτυχισμένο. Σημασία για τον Καρκίνο είναι ότι τον σκέφτηκες και δεν τον ξέχασες. Ακόμα και μία σοκολάτα με ένα ραβασάκι θα το λατρέψει.

Λέων

Θα του άρεσε να του πάρεις ή μία υπερσύγχρονη καφετιέρα, ή ένα μπουκάλι ουίσκι, ή κάτι γενικά που χρησιμοποιείται. Ο Λέων θεωρεί κοπλιμέντο ό,τι δώρο είναι σχετικό με την τεχνολογία.

Παρθένος

Ένα βιβλίο, ή μία σειρά μυθιστορημάτων θα ήταν το ιδανικό για να μπορεί να περνάει τον χρόνο του δημιουργικά. Λατρεύει τις εγκυκλοπαίδειες και τη γνώση έτσι κι αλλιώς.

Ζυγός

Πάρε του μία ζυγαριά. Όχι πέρα από την πλάκα κάτι το οποίο θα έχει αξία για τον ζυγό είναι να του γράψεις ένα γράμμα. Είναι αρκετά συναισθηματικός και τα κρατάει.

Σκορπιός

Θέλει σίγουρα να βγείτε έξω και απλά να τον κεράσεις ποτά. Ή θα θέλει αυτό το προσωρινό δώρο ή να του αγοράσεις δίσκους και albums με τα αγαπημένα του τραγούδια.

Τοξότης

Ξεκάθαρα θέλει να του κάνεις δώρο ένα ταξίδι. Από τη φύση του έτσι κι αλλιώς του αρέσει να ταξιδεύει και να περνάει καλά. Συνεπώς δεν έχεις άλλη επιλογή. Δε θέλει φθηνά δώρα.

Αιγόκερως

Δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν θα του κάνεις κάποιο δώρο. Προτιμά γενικά ή τα ρούχα ή το αλκοόλ. Διάλεξε και πάρε. Μπορείς να αγοράσεις ρούχο και να βγείτε και για έξοδο.

Υδροχόος

Κάτι που να είναι σχετικό με τη μόδα και το styling θα τον κάνει να χαρεί. Γενικότερα φροντίζει αρκετά την εικόνα του ως ζώδιο και θα εκτιμήσει πολύ μία τέτοια πρωτοβουλία.

Ιχθύς

Σοκολατάκια και μία ρομαντική ταινία με ένα ραβασάκι. Είναι τόσο ρομαντικός άνθρωπος που θα εκτιμήσει πολύ κάτι φθηνό αλλά ρομαντικό. Δεν τον νοιάζουν τα ρούχα και τα ακριβά δώρα.