Η Έλλη Κοκκίνου έχει αποδείξει ότι έχει πολύ στυλ, φινέτσα και υπέροχο γούστο.

Και φυσικά όλο αυτό αποτυπώνεται και στους προσωπικούς χώρους της όπου ζει μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο!

Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία εδώ και λίγες εβδομάδες εμφανίζεται φέτος σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα Στικούδη έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο σπίτι που κάθε γωνιά του αποπνέει θαλπωρή αλλά και ζεστασιά.

Η ίδια συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram στιγμιότυπα από χαλαρές στιγμές της στον προσωπικό της χώρο στον οποίο κυριαρχούν τα γήινα χρώματα και το ανοιχτού χρώματος ξύλο.

Η διακόσμηση, την οποία έχει επιμεληθεί προσωπικά η ίδια, ακροβατεί ανάμεσα στο mainstream και το μοντέρνο, χωρίς όμως εξάρσεις και έντονες πινελιές.

Άλλωστε, η Έλλη Κοκκίνου ουδέποτε υπήρξε extreme στην αισθητική της που αποτυπώνεται σε κάθε στιλιστική επιλογή της κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Προσφάτως, η Έλλη Κοκκίνου ανέβασε ένα υπέροχο, αν και σύντομο βίντεο με το οποίο ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάτι πολύ δικό της.

Τον χώρο όπου κάθεται και απολαμβάνει την ηρεμία και τη θαλπωρή του άνετου σαλονιού της το οποίο διαθέτει και ένα υπέροχο τζάκι.

Το σαλόνι του σπιτιού ήταν υπέροχα στολισμένο αλλά τις εντυπώσεις συνέχισε να κλέβει το αναμμένο τζάκι που χαρίζει στον χώρο ζεστασιά.

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News