Το διαδίκτυο είναι γεμάτο  βίντεο των ελεφάντων που προσπέρασαν τα τεχνητά εμπόδια, αποδεικνύοντας ότι είναι τα πιο έξυπνα ζώα. Φαίνεται στην ουσία ότι προσπαθούν να πάνε στον προορισμό τους χωρίς τίποτα να τους σταματάει.

Τι συνέβη;

Ένα πρόσφατο βίντεο από ένα κοπάδι ελεφάντων που προσπαθούν να διασχίσουν μια πολυσύχναστη εθνική οδό έχει γίνει ήδη viral για τους ίδιους λόγους. Το κλιπ δείχνει έναν θηλυκό ελέφαντα που προσπαθεί να σπάσει ένα διαχωριστικό  στην εθνική οδό Mettupalayam για να βοηθήσει την αγέλη της να φτάσει στην άλλη πλευρά του δρόμου για να μπει στο δάσος.

Το βίντεο μοιράστηκε στο Twitter από τον αξιωματικό του IFS, Parveen Kaswan, που επαινεί τις ηγετικές ιδιότητες του ελέφαντα και πως οι ελέφαντες δεν ξεχνούν ποτέ τις διαδρομές τους. Στο βίντεο, ο θηλυκός ελέφαντας που οδηγεί το κοπάδι σπάει με το σώμα του τα εμπόδια. Μόλις καθαρίσει το μονοπάτι, το κοπάδι διασχίζει γρήγορα τον πολυσύχναστο δρόμο και μπαίνει στο δάσος. Παράλληλα σχολιάστηκε ιδιαίτερα το περιστατικό από τους χρήστες του twitter, υποστηρίζοντας τον ελέφαντα.

Ακολουθήστε το στο Google News