Κάθε ένα από τα ζώδια έχει τις ομορφιές του. Γιατί όχι να μην τις δούμε ξεχωριστά; Διαλέξτε εσείς ποιο από όλα προτιμάτε. Δείτε εσείς τι έχετε ως πιο ωραίο χαρακτηριστικό.

Κριός

Η ανεξαρτησία που έχει λόγω της καριέρας του τον καθιστά υπέροχο. Συνδυάζεται εν τω μεταξύ και με αποφασιστικότητα και αυτοπειθαρχία, πράγμα συνολικά σέξι.

Ταύρος

Είναι πιστός, δοτικός, ευαίσθητος και δείχνει όλα αυτά που νιώθει χωρίς να τα κρύβει. Εσένα αυτή η αμεσότητα σου αρέσει και σε ερεθίζει πολύ.

Δίδυμος

Ξέρει πώς να επικοινωνεί και να είναι κοινωνικός οπότε αυτό σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Του αρέσει να ακούει τα προβλήματα των άλλων. Είναι πολύ ελκυστικός.

Καρκίνος

Είναι γλυκός, ευαίσθητος και πολύ συναισθηματικός. Είναι πολύ σπάνιος. Ξέρει να ακούει και να είναι πιστός. Αυτό και μόνο σε κάνει να τον θες  δικό σου.

Λέων

Η αυτοπεποίθηση που έχει σε κάνει να τον θαυμάζεις και να τον ποθείς. Ξέρει τι θέλει και τι του αρέσει με αποτέλεσμα να λατρεύεις τη σιγουριά του.

Παρθένος

Είναι πανέξυπνο ζώδιο. Χρησιμοποιεί πολύ την λογική με αποτέλεσμα να σε εντυπωσιάζει επειδή δεν έχεις τι να του πεις. Η λογική του σε τραβά.

Ζυγός

Φέρνει τα πράγματα σε μία μόνιμη αρμονία και ισορροπία. Θέλει να κάνει τον άλλον να περνάει καλά συνέχεια. Το ενδιαφέρον που δείχνει στους άλλους είναι όμορφο.

Σκορπιός

Έχει πολλές σκέψεις που δεν τις λέει πάντα. Έχει κάτι το μυστήριο στο βλέμμα του και στη συμπεριφορά του. Σε γοητεύει και θες να τον ανακαλύψεις κι άλλο.

Τοξότης

Πηγαίνει βόλτες, ταξίδια και είναι το κέντρο της παρέας. Τον θαυμάζεις και τον θεωρείς πολύ ιδιαίτερο. Λόγω της κοινωνικότητάς του θα περνάτε άψογα.

Αιγόκερως

Ξέρει πώς να βάζει τα πράγματα σε ένα πρόγραμμα. Είναι πολύ τυπικοί σε αυτό. Το δυνατό τους σημείο είναι ο ρελαιστικός τρόπος που σκέφτονται τα πάντα.

Υδροχόος

Έχει εντελώς άλλη ιδιοσυγκρασία από τον μέσο όρο των ανθρώπων. Αναλυτική και συνθετική σκέψη την οποία δε θα βαρεθείς και ποτέ. Είναι ελκυστικοί.

Ιχθύς

Η ευαισθησία τους έιναι το δυνατό τους σημείο. Έχουν τρομερή ενσυναίσθηση και δείχνουν προσοχή σε ό,τι και να τους πεις. Είναι ερωτεύσιμοι.