Όλα ερωτεύονται όμως, προφανώς κάποια έχουν μία τάση να «κολλάνε» πιο γρήγορα με ένα άτομο. Ορισμένα από αυτά τα ζώδια νιώθουν πράγματα πιο εύκολα γιατί έχουν ανάγκη από αγάπη και συντροφικότητα. Τι να κάνουμε; Είναι στη φύση τους.

Καρκίνος

Καλά εννοείται. Ένα υπερευαίσθητο ζώδιο σαν τον καρκίνο δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή. Ο Καρκίνος θέλει τη σχέση, τον έρωτα, την αγάπη και την οικογένεια. Συνεπώς έχει κάποιες σταθερές στη ζωή του. Δένεται ποιλύ γρήγορα συναισθηματικά με αποτέλεσμα να εξειδανικεύει λίγο την όλη κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά όταν ερωτεύτεται είναι από τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια.

Ιχθείς

Είναι επίσης υπερευαίσθητοι. Σε αντίθεση με τον Καρκίνο που έχει και έναν ρεαλισμό στη σκέψη του, οι Ιχθείς ζούνε το όνειρό τους. Έχουν στο μυαλό τους ανέκαθεν την εικόνα ότι ερωτεύονται, κάνουν ταξίδια, μένουν στο ίδιο σπίτι. Αυτή η εικόνα είναι που τους κάνει να θέλουν τη δέσμευση και όταν την έχουν να μυθοποιούν τον σύντροφό τους. Εν τω μεταξύ στεναχωριούνται εύκολα πράγμα που δε βοηθάει.

Σκορπιός

Δείχνουν το κυνικό τους πρόσωπο μέχρι να νιώσουν άνετα να εκφραστούν συναισθηματικά. Όταν έρχεται αυτή η ώρα και θα ζηλέψουν από τις πρώτες μέρες και θα θέλουν να περνάνε χρόνο μαζί σου άμεσα. Οι Σκορπίοι είναι τόσο παθιασμένα ζώδια που δε νιώθουν αμήχανα να δηλώσουν τα συναισθήματά τους από νωρίς σε εσένα. Επιδιώκουν συνέχεια να σε διεκδικούν, γιατί όταν ερωτεύονται, το νιώθουν πλήρως.

Ζυγός

Ο Ζυγός από τη μία δείχνει ανεξάρτητος και ότι δεν τον νοιάζουνα αυτά. Από την άλλη άμα του «κάνεις κλικ» σε έχει ερωτευτεί από τις πρώτες 2 μέρες. Προσπαθεί αρκετά για να μοιραστεί τα συναισθήματά του μαζί σου. Δεν τον ενδιαφέρει αν είναι ήδη πολύ νωρίς. Αφού αυτό νιώθει αυτό θα σου δείξει. Όταν ερωτεύεται συμβαίνει άμεσα, ενώ ενημερώνει σχεδόν τους πάντες ότι είστε μαζί για να είναι ξεκάθαρος.

Τοξότης

Αυτός είναι μία κατηγορία από μόνος του. Ενώ μπορεί να περάσει μεγάλες περιόδους που δεν τον ενδιαφέρει η σχέση όταν ερωτεύεται γίνεται «κεραυνοβόλα». Δηλαδή εκεί που είναι πλήρως ανεξάρτητος και δεν ασχολείται, απλά σε γνωρίζει, νιώθει, δείχνει συναισθήματα και ήδη από τις αρχές θέλει να πάτε ταξίδια. Όταν ερωτεύεται θα σε κάνει να περνάς υπέροχα, δε θα βαριέσαι καθόλου.