Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, θα μπορούσαν ορισμένοι να σχολιάσουν βλέποντας τα παρακάτω πλάνα με πρωταγωνίστρια τη Λούρδη, την 23χρονη κόρη της Μαντόνα.

Την κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, επέλεξαν για πρωταγωνίστρια οι διοργανωτές του «οργίου» σε έκθεση τέχνης στο Μαϊάμι.

Η 23χρονη συμμετείχε μαζί με άλλα περίπου 30 άτομα στην παράσταση με τίτλο Love Different 2020 που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Art Basel το οποίο διεξάγεται σε Μαϊάμι, Χονγκ Κονγκ και Βασιλεία.

Και αυτό γιατί η Λούρδη Λεόν συμμετείχε σε μια αισθησιακή χορευτική performance μαζί με αρκετά μοντέλα.

Όπως θα δείτε το τολμηρό σόου ξεκινά με χορό και στη συνέχεια τα μοντέλα γδύνονται και αρχίζουν να ερωτοτροπούν δημιουργώντας ένα μεγάλο όργιο επί σκηνής.

Συγκεκριμένα, το σόου ήταν που ήταν χωρισμένο σε τρία μέρη, άνοιξε η Λούρδη με μια σόλο performance.

Στη συνέχεια τα μοντέλα σχημάτισαν ζευγάρια και αφού φιλήθηκαν, γδύθηκαν και ξεκίνησαν να ερωτοτροπούν μεταξύ τους αλλάζοντας συνεχώς παρτενέρ.

Η Ισπανίδα Καρλότα Γκερέρο η οποία είχε την ιδέα της παράστασης τοποθέτησε τη Λούρντες στο κέντρο της αναδεικνύοντάς την ως πρωταγωνίστρια.

Η παράσταση σύμφωνα με την Ισπανίδα καλλιτέχνη ήταν «ένα μήνυμα έρωτα, πολυπολιτισμού και διαφορετικότητας».

View this post on Instagram

A post shared by famososcomvc (@famososcomvc) on

Όλα αυτά συνέβησαν στο Art Basel, τη μεγάλη διοργάνωση της εβδομάδας τέχνης του Μαϊάμι, όπου η φωτογράφος Καρλότα Γκουερέρο και η εταιρεία ρούχων Desigual με αυτό τον τρόπο θέλησαν να γιορτάσουν τη διαφορετικότητα, μεταφέροντας ένα μήνυμα αγάπης για την ποικιλομορφία και την πολυπολιτισμικότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: