Κάποια με το παραμικρό απλά δεν αντέχουν και νευριάζουν. Κάποια άλλα έχουν περισσότερη υπομονή και όρια. Η αντοχή όμως όλων, δοκιμάζεται με μερικά ή και όλα από τα παρακάτω πράγματα και καταστάσεις.

Κριός

Αδράνεια. Οι Κριοί δεν μπορούν να αντέξουν με τίποτα κάποιον που είναι «κολλημένος» και δεν έχει όρεξη να κάνει τίποτα. Αν είσαι σε αρνητική φάση, τεμπελιάζεις ή έχεις χαμηλά επίπεδα ενέργειας, ο Κριός δεν είναι καλό ταίρι για σένα.

Είναι δυναμικοί και κάποιος που αράζει όλη μέρα στον καναπέ, παρακολουθώντας σήριαλ και κουτσομπολιά, είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που χρειάζονται για να μπουν σε μια σχέση.

Ταύρος

Υπερκινητικότητα. Οι Ταύροι δεν μπορούν να είναι σε μια σχέση με κάποιον που δεν κάθεται σε μια μεριά ή που με κάποιον που έχει συνεχώς υποχρεώσεις και τρεχάματα. Χρειάζονται χρόνο για χαλάρωση και άραγμα.

Αν ο σύντροφος τους πιέζει συνέχεια να σηκωθούν από τον καναπέ και να τρέξουν… μαραθώνιο, δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν μαζί του.

Δίδυμοι

Αντικοινωνικότητα. Οι Δίδυμοι είναι εντελώς ακατάλληλοι σύντροφοι για κάποιον που είναι αντικοινωνικός κι απόμακρος. Αγαπούν να αναμειγνύονται με κόσμο, να πηγαίνουν σε πάρτι και δεν τους ταιριάζουν οι μουντρούχοι!

Από την άλλη αν «παίζει το ματάκι σου», ενώ ο Δίδυμος σου είναι απασχολημένος στο να γίνεται η ψυχή του πάρτι, πάλι δεν είσαι ο κατάλληλος σύντροφος για αυτόν. Η σχέση σας δεν θα περπατήσει.

Καρκίνος

Αναισθησία. Οι Καρκίνοι είναι πολύ αγαπησιάρικα και στοργικά πλάσματα και ψάχνουν το ίδιο στο σύντροφό τους. Δεν μπορούν να κατανοήσουν καθόλου κάποιον που δεν έχει αισθήματα ή δεν ενδιαφέρεται για τα δικά τους συναισθήματα. Καλύτερα να μείνουν μόνοι τους σε μια σπηλιά, παρά να βρίσκονται σε μια σχέση με κάποιο τόσο αδιάφορο και άκαρδο πρόσωπο.

Λέων

Συστολή. Επειδή τα λιοντάρια είναι πραγματικά εξωστρεφή όντα, γίνονται συχνά ηγέτες ή γενικότερα διάσημες προσωπικότητες. Αγαπούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και όλα τα μάτια να είναι στραμμένα επάνω τους. Χρειάζονται έναν σύντροφο που να συνεργάζεται μαζί τους, να μπορεί να σταθεί δίπλα τους και να τους υποστηρίξει.

Δεν τα θα τα πάνε καλά με κάποιον που είναι ντροπαλός και εσωστρεφής. Οι Λέοντες λάμπουν όταν περιστοιχίζονται από κόσμο και η σχέση τους δεν θα λειτουργήσει καθόλου, αν το ταίρι τους δεν μπορεί να «σταθεί» σε μια κοινωνική εκδήλωση ή να συμμετέχει σε μικρές κοσμοπολίτικες συζητήσεις.

Παρθένος

Ασυνέπεια. Ο λόγος τους είναι μια σημαντική υπόθεση γι’ αυτούς και αν πουν ότι θα κάνουν κάτι, θα το κάνουν. Με τίποτα δεν θα άντεχαν έναν αλλοπρόσαλλο σύντροφο. Αν συνηθίζεις να παραβιάζεις τα ωράρια ή να αθετείς τις υποσχέσεις σου, απλώς θα εξαφανιστούν από τη ζωή σου. Όπως είναι αυτοί αξιόπιστοι, έτσι θέλουν να είναι και ο σύντροφός τους.

Ζυγός

Μελαγχολία. Οι Ζυγοί αγωνίζονται να κάνουν όλον τον κόσμο ευτυχισμένο και αυτό που σίγουρα δεν μπορούν να πετύχουν είναι μια σχέση με κάποιον που είναι διαρκώς αρνητικός. Θα κάνουν βέβαια ότι μπορούν για να σου φτιάξει η διάθεση.

Αν όμως μετά από αρκετές προσπάθειες αποτύχουν να σε κάνουν να χαμογελάσεις, θα αγχωθούν πάρα πολύ άσχημα. Δεν ενδιαφέρονται ντε και καλά να έχουν πάντα κέφια, απλώς δεν μπορούν να τα πάνε καλά με κάποιον που είναι διαρκώς δυστυχής και μίζερος.

Σκορπιός

Ψέμα.Το να λες την αλήθεια είναι must όταν έχεις να κάνεις με Σκορπιούς. Τα άτομα που είναι διπρόσωπα ή τους λένε ψέματα, απλώς δεν τους κάνουν. Δεν χρειάζεται να πεις πολλά ψέματα ή μεγάλα ψέματα, για να σταματήσει οριστικά η σχέση σου με έναν Σκορπιό. Θα αρνηθούν οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με έναν ψεύτη.

Τοξότης

Ρουτίνα. Είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες, περιπέτειες και ιδέες. Δεν περνάνε καλά με ανθρώπους που δεν έχουν ανοιχτά μυαλά ή είναι κατατονικοί. Αν επιθυμείς μια συνηθισμένη, ρουτινιάρικη ζωή, ο Τοξότης δεν είναι ο κατάλληλος. Δεν θα στενέψει τον κόσμο του για σένα, αφού η φύση του φωνάζει να επεκταθεί!

Αιγόκερως

Αδυναμία. Οι Αιγόκεροι δεν αντέχουν τα άτομα που είναι αδύναμα, αδιάφορα ή αναποφάσιστα. Αυτό είναι το βασικό όταν πρόκειται να προχωρήσουν σε μια σχέση. Δεν μπορούν να αντέξουν κάποιον που αμφιταλαντεύεται όλη την ώρα πάνω σε ένα ζήτημα ή μια απόφαση.

Υδροχόος

Ρεαλισμός. Οι Υδροχόοι θέλουν να σώσουν τον κόσμο και κάνουν συνέχεια πράγματα που ωφελούν όχι μόνον τους άλλους αλλά και τον πλανήτη ολόκληρο. Είναι ονειροπόλοι, αλλά και πρακτικοί. Το βέβαιο είναι ότι δεν αντέχουν όσους είναι υπερβολικά ρεαλιστές ή ορθολογιστές.

Δεν τους αρέσει να τους κόβεις τα φτερά και να σταματούν κάτι πριν ακόμα το ξεκινήσουν, μόνο και μόνο επειδή το θεωρείς ουτοπικό. Χρειάζονται κάποιον που θα τους υποστηρίζει όταν έχουν μια έμπνευση ή όταν πιστέψουν σε κάτι, όχι κάποιον που προσπαθεί να τους πείσει ότι θα αποτύχουν.

Ιχθείς

Σκληρότητα. Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι και δεν μπορούν να υποφέρουν όσους δεν έχουν ευαισθησίες ή είναι κακόβουλοι. Δεν θα μείνουν ποτέ με κάποιον αν δεν είναι ευγενικός και συνετός ή με κάποιον που χαίρεται να ταπεινώνει τους άλλους.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: