Η Αφροδίτη, από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 13 Ιανουαρίου, θα βρίσκεται στον ανεξάρτητο, ασυμβίβαστο και προοδευτικό Υδροχόο, ξεσηκώνοντας αρκετά ζώδια, προσφέροντας αρκετά δώρα τόσο στα ερωτικά τους, όσο και στα οικονομικά τους.

Μπορεί να είναι λίγο ιδιαίτερη, αλλά η συμβολή της στη βελτίωση της ζωής κάποιων θα είναι σημαντική, αφού θα τους δείξει έναν άλλο τρόπο θεώρησης των πραγμάτων, οπότε έχουν κάθε λόγο να χαίρονται με την άφιξή της.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει καλά σε όλους, ωστόσο, τα παρακάτω τέσσερα ζώδια είναι πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου μόνο καλά θα σου φέρει, αρκεί κι εσύ, όπως και ο απέναντί σου, να πάψεις να φοβάσαι και να ακολουθείς τη γνωστή συνταγή «αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι».

Όχι, σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να κάνεις ό,τι λέει το μέσα σου, ακόμα και αν έρχεται σε κόντρα με ό,τι έκανες ή διάλεγες μέχρι τώρα. Αλλιώς, θα πετάξει το πουλάκι και θα κλαις με μαύρο δάκρυ.

Ο διαφορετικός δρόμος είτε σε επιλογή προσώπων είτε σε επένδυση ή τρόπο για να βγάλεις παραπάνω χρήματα θα είναι αυτός που θα σε φέρει στο σεξουαλικό ή οικονομικό ξέφωτο.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στον αέρα-πατέρα Υδροχόο και 5ο οίκο σου, ξεκινά μια περίοδος όπου η βελτίωση της ερωτικής σου ζωής θα είναι αυτό που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε τι. Το να βρεις άνθρωπο να ζευγαρώσεις, που είναι ο καημός σου, φαίνεται αρκετά πιθανό αυτή την εποχή, καθώς θα πηγαίνεις πότε από εδώ και πότε από εκεί, είτε λόγω γιορτών είτε της δικής σου διάθεσης να το ρίξεις έξω και να ξεφαντώσεις.

Ε, όλο και κάποιο φλερτ θα υπάρξει που μπορεί να καταλήξει σε δεσμό κι αν φροντίσεις να περάσεις καλά, χωρίς να τρώγεσαι για το μετά, τότε πιο πιθανό είναι να διαρκέσει κιόλας. Αν είσαι σε σχέση, θα ευχαριστηθείς το δημιουργικό χρόνο που περνάς με το ταίρι σου, ενώ αν έχεις παιδί, μέσα από τις στιγμές που θα μοιραστείτε θα νιώσεις κι εσύ όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να είναι λίγο του τρελού, το χεράκι της θα το βάλει για να έχεις κέρδη και επιτυχίες στον έρωτα. Ωστόσο, θέλει κι από σένα να μην είσαι τόσο συντηρητικός και φοβιτσιάρης.

Να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο ή πρωτότυπο για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ευκαιρίες πάντως θα σου δώσει από εκεί που δεν το περιμένεις κι όχι μόνο. Είναι πολύ πιθανό να σκιρτήσει η καρδούλα σου για πρόσωπο που είναι τελείως διαφορετικό από σένα και ούτε καν φανταζόσουν να την πατήσεις. Άσε που για προσωρινά θα πας, για να καλύψεις τα κενά σου για να σου γυρίσει σε μόνιμο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι δυνατό να βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και να μην το πανηγυρίσεις, κυρίως μετά απ’ ό,τι έχεις περάσει και συνεχίζεις να περνάς με τον Άρη στον Σκορπιό;

Εννοείται ότι είσαι από τους πιο ευνοημένους, αφού θα ξαναβρείς τον παλιό, καλό, τρελό και αγαπησιάρικο εαυτό σου, που δεν ανήκει πουθενά.

Και στιλάκι θα αλλάξεις, ώστε να ξεχωρίσεις (ενίοτε και για να προκαλέσεις), και τα ρομάντσα σου θα έχεις, και το ενδιαφέρον σου θα μετατοπίζεται από το ένα πρόσωπο στο άλλο, αν το βρεις βαρετό, χωρίς να χάσεις καθόλου χρόνο, αφού έτσι κι αλλιώς θα αρέσεις.

Α, όλα κι όλα, πολύ ωραίο δωράκι για τα Χριστούγεννα σου έλαχε.