Η επικοινωνία είναι το δυνατότερο σημείο σε ένα ζευγάρι. Όταν αυτή χαθεί τότε τα προβλήματα και η έλλειψη εμπιστοσύνης ξεκινάνε, με αποτέλεσμα κατασκοπικές συμπεριφορές να αυξάνονται. Και μπαίνεις λοιπόν στο δωμάτιο μετά το ντουζ που έκανες με χαρά και την βλέπεις να ψάχνει το κινητό σου. Τι κάνεις;

Μίλα της

Προφανώς πριν την κατηγορήσεις -και δικαίως- για το γεγονός ότι παραβίασε την  ιδιωτικότητά σου, οφείλεις στον εαυτό σου πρώτα από όλα να είσαι ήρεμος. Ξεκίνα λοιπόν να της κάνεις μία συζήτηση ως προς το γιατί το έκανε αυτό.

Τι αισθανόταν. Τι ανασφάλειες νιώθει απέναντι στη σχέση σας. Έτσι θα την κάνεις να σε εμπιστευτεί περισσότερο και να σου πει τι αισθάνθηκε όντως. Θα σου παραδεχθεί κατά πάσα πιθανότητα ότι ζήλεψε.

Άκου την

Το ότι θα ακούσεις γιατί εκείνη έψαχνε το κινητό σου, είναι σίγουρα κάτι που δε θα ήθελες να συμβεί γενικά. Σίγουρα θα εκτιμήσει το γεγονός ότι την αφήνεις να σου πει την άποψή της, αυτά που την αγχώνουν κλπ.

Ξεκαθάρισέ της όμως ότι δε θα το ξανακάνει ποτέ αυτό. Διαφορετικά η σχέση θα πάει σε επίπεδα που δε θα υπάρχει καθόλου εμπιστοσύνη. Αφού σου πει αυτά που ήθελε, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο το οποίο είναι η δράση.

Δράση

Είναι η ώρα να βάλετε όλα τα δεδομένα κάτω ως προς τα πράγματα που σας ενοχλούνε και τους δύο. Να δεις τι συμβαίνει και έγινε όλο αυτό. Να την κάνεις να σε εμπιστευτεί περισσότερο αν της έχεις δώσει δικαιώματα να ζηλεύει.

Φυσικά στην περίπτωση που είσαι σωστός απέναντί της και εξακολουθεί να μη συμπεριφέρεται όπως αρμόζει στο πλαίσιο της ιδιωτικότητας θα πρέπει να πας παρακάτω. Όλα έχουν ένα όριο. Το ζήτημα ωστόσο της ιδιωτικότητας θα έπρεπε να προστατεύεται από όλους, πόσο μάλλον από τη σύντροφό σου. Όλα λύνονται με διάλογο, είτε προχωρήσετε παρακάτω μεταξύ σας, είτε χωριστά.

Ακολουθήστε το στο Google News