Αυτά τα ζώδια συνήθως τρώνε πάρα πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητού για πολλούς λόγους. Είτε θα νιώθουν πολύ καλά τη δεδομένη στιγμή. Είτε θα έχουν καλή παρέα γύρω τους άρα και καλή διάθεση.

Άλλα πάλι τρώνε και για να βελτιώσουν τη σωματοδομή τους και να δείχνουν μυώδεις. Και τα τρία ζώδια όμως τρώνε περισσότερο από τα υπόλοιπα, σε σημείο να γίνονται κυριολεκτικά θέαμα μέσα σε μία παρέα φίλων ή και αγνώστων.

Καρκίνος

Όταν έχει καλή διάθεση τρώει σε σημείο που όλοι τον κοιτάνε και απορούνε πώς το κάνει. Δηλαδή σοβαρά τώρα ρε Καρκίνε χαλάρωσε. Κάνεις υπερτροφία! Εν τω μεταξύ κάνει το ακριβώς αντίθετο όταν δε νιώθει καλά.

Τότε δεν τρώει σχεδόν καθόλου. Το σίγουρο είναι πως τον πιάνει υπερτροφία τις βραδινές ώρες και δε νιώθει καν άσχημα για αυτό. Ξέρετε ότι ο Καρκίνος είναι χαρούμενος όταν σας πει ότι τρώει ασταμάτητα. Τι γλυκούλης!

Λέων

Ε προφανώς και τρώει πάρα πολύ. Είναι τόσο γόης -τουλάχιστον έτσι νιώθει- που μετά το γυμναστήριο πρέπει να φάει υπερβολικά για να γεμίσει με πρωτείνη τις «αποθήκες» του. Ο Λέων τρώει πολύ συνήθως νωρίς το βράδυ και μάλιστα δεν περιλαμβάνει τόσο γλυκά αλλά κυρίως κρέας και ψάρι.

Του αρέσει να τρώει πολύ γιατί έτσι του φεύγει το άγχος της ημέρας και νιώθει ο ίδιος καλά. Ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά στο φαγητό αντί να τα ξοδέψει και κάπου άλλου.

Τοξότης

Τι κι αν είναι όλη την ώρα έξω; Πάντα θα βρει χρόνο να φάει κάτι. Και αυτό το κάτι δε θα είναι κάτι μικρό αλλά κάτι σε μέγεθος μερίδας. Τρώει μεγάλες ποσότητες. Όταν ο Τοξότης τρώει δεν ακούει κανέναν. Προσηλώνεται στο φαγητό και μόνο στο φαγητό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αδιαφορεί για τους άλλους και να μην τους δίνει καθόλου σημασία. Τρώει συνήθως όταν είναι με καλή παρέα, πράγμα που εκνευρίζει τους άλλους γιατί όπως είπαμε τους «γράφει» εντελώς.