Ο γάμος είναι μία σημαντική στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου. Κάθε ζώδιο όμως έχει ιδιαίτερες αντιδράσεις σε μία τόσο σημαντική στιγμή. Αντιδράσεις που είναι και υπερβολικές και γραφικές, κάποτε είναι και αστείες.

Κριός

Α καλά δεν υπάρχει πιο κυνική αντίδραση από αυτήν του Κριού. Απλά θα πει το «ναι», θα φιλήσει τον σύντροφό του και θα συνεχίσει να δουλεύει.

Ταύρος

Αρχικά παθαίνει ένα σοκ. Όταν συνέλθει μετά από περίπου 5 λεπτά, παθαίνει ένα δεύτερο σοκ. Αφού συνέλθει πλήρως αρχίζει και φιλάει παθιασμένα τον σύντροφό του.

Δίδυμοι

Δεν το περίμενε καν. Έχει την έκφραση που έχει κάποιος που δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του Ζέπελιν. Γουρλώνει τα μάτια και απλά αποδέχεται τη μοίρα του.

Καρκίνος

Ξεσπάει σε κλάματα και τρέμει. Πηδάει στην αγκαλιά του συντρόφου του και έπειτα συνεχίζει και τον φιλάει χωρίς να τον αφήνει να ηρεμήσει.

Λέων

Δακρύζει έτσι περήφανα και μετριοπαθώς. Στη συνέχεια δίνει ένα παθιασμένο και σεξουαλικό φιλί. Η ευτυχία του δε μπορεί να κρυφτεί.

Παρθένος

Κλαίει στην αρχή αλλά μετά γελάει κάπως παράξενα. Δηλαδή καταλήγει να κλαίει να γελάει και ξανά το ίδιο. Έχει πολύ παράξενη αντίδραση.

Ζυγός

Αντιδρά λες και είδε το τέρας του Λοχ Νες. Ενθουσιάζεται και τρέχει στην αγκαλιά του άλλου ενώ ταυτόχρονα τον φιλάει συνέχεια.

Σκορπιός

Κλαίει και έπειτα γελάει. Στη συνέχεια μένει απαθής και φαίνεται σοκαρισμένος. Γενικά δεν περίμενε ποτέ να του κάνουν πρόταση γάμου.

Τοξότης

Έχει πάθει κατάθλιψη κατά πάσα πιθανότητα. Περνάνε από μπροστά του όλες οι στιγμές, τα ταξίδια και τα σχέδια που έχει κάνει στη ζωή του.

Αιγόκερως

Αντιδρά μες στον ενθουσιασμό και την ευτυχία. Αντιμετωπίζει την πρόταση με ύφος τιμής και γίνεται πολύ γλυκός και πιο χαριτωμένος από ότι είναι συνήθως.

Υδροχόος

Έχει μια φυσιολογική αντίδραση χαράς. Ούτε υπερβολές, ούτε τίποτα το ακραίο. Επίσης παραμένει συγκινημένος για αρκετή ώρα μετά την πρόταση.

Ιχθύς

Κλαίει ασταμάτητα. Προφανώς έχει χαρεί τόσο πολύ που δε μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι του έκαναν πρόταση γάμου. Παίρνει πολλές ανάσες γιατί έχει συγκινηθεί πολύ.