Είναι δεδομένο ότι ζηλεύουν αυτά τα 3 ζώδια. Ο τρόπος που το εκφράζουν ωστόσο δεν είναι πολύ συνηθισμένος σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Βέβαια πρέπει να μάθουν να τιθασεύουν την ακραία ζήλεια τους διαφορετικά θα μείνουν ολομόναχοι.

Σκορπιός

Το πιο ζηλιάρικο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και με διαφορά. Έχει έντονες εκδηλώσεις κτητικότητας, μανίας μη χάσει αυτό που του «ανήκει». Θα θέλει να ψάξει το κινητό σου, ακόμα και τι έχεις αναζητήσει στο διαδίκτυο.

Θα σε ρωτάει συνέχεια με ποιον μιλάς και ποιοι είναι οι άντρες φίλοι σου. Όταν ξεφεύγει η ζήλια του φτάνει στο σημείο να σε παρακολουθεί κυριολεκτικά. Πρέπει να καταλάβει αυτό το ζώδιο ότι δε μπορεί να συμπεριφέρεται με τέτοιον παρανοικό τρόπο όταν ζηλεύει.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι τόσο ευαίσθητοι και εμπιστεύονται τόσο δύσκολα, που η ζήλια για αυτούς είναι κάτι το καθημερινό. Η ζήλια τους πηγάζει από την ανασφάλεια είτε ότι δεν είναι «αρκετοί», είτε ότι θα τους «κερατώσουν» με αποτέλεσμα να φοβούνται.

Θα κάνει μία προσπάθεια να σε ρωτήσει στην αρχή ήρεμα με ποιους βγήκες και τι έκανες. Αλλά στο τέλος της ημέρας, αν δεν πάρει την απάντηση που θα ήθελε να έχει πάρει, εκνευρίζεται. Όταν εκνευρίζεται χάνει την υπομονή του και τη διάθεσή του ακόμη περισσότερο. Γίνεται ανυπόφορος.

Ιχθύς

Ζηλεύει αρκετά αλλά το δείχνει κατά διαστήματα και με ξεσπάσματα. Ο Ιχθύς φοβάται πως θα του συμβεί αυτό το οποίο ο ίδιος κάνει ήδη στον σύντροφό του. Δεν απατάει γενικά αλλά θα το κάνει όταν δεν έχει την επιβεβαίωση και γεμίζει ανασφάλειες από τη σχέση του.

Θα κλάψει σε σημείο να είναι αρκετά χειριστικό και να σε κάνει να νιώθεις άσχημα, για πράγματα όμως που ούτε καν έχεις κάνει. Νιώθει συνέχεια «θύμα» των πάντων, ότι όλοι δεν τον συμπαθούν και είναι λογικό να μην τον συμπαθούν. Αφού ζηλεύει ακραία, κλαίει και κάνει δραματικές σκηνές ζήλιας κουράζει.

Ακολουθήστε το στο Google News