Τα ζώδια είναι όλα διαφορετικά στον τρόπο που θυμούνται κάτι. Ακόμα και στον τρόπο που θυμώνουν με κάτι. Αυτά τα 3 ζώδια ωστόσο είναι εντελώς διαφορετικά από τα υπόλοιπα καθώς έχουν τα εξής χαρακτηριστικά που τα κάνουν αξέχαστα στον οποιοδήποτε. Ο Ταύρος, οι Διδυμοι και ο Καρκίνος, είναι τα ζώδια «πρωταγωνιστές» μας για σήμερα.

Ταύρος

Δεν πρόκειται να ξεχάσει κάτι που τον ενόχλησε. Παρ’ όλα αυτά κρατάει μία πιο χαρούμενη στάση απέναντί σου αν δει πως μετάνιωσες για κάτι. Το θέμα με τον Ταύρο είναι ότι επηρεάζεται πολύ από τα συναισθήματα που νιώθει στο παρόν.

Δε θα θυμηθεί πώς τον είχε πειράξει κάτι στο παρελθόν γιατί δεν τον πειράζει ιδιαίτερα και δεν τον ενδιαφέρει να ξαναθυμηθεί κάτι τέτοιο. Επιπλέον για αυτόν όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία, ειδικά αν είναι φίλοι τους όπου θα τους τη δώσουν ακόμη πιο εύκολα.

Δίδυμοι

Θέλουν να δώσουν μία ευκαιρία σε κάποιον που έχει μετανιώσει για κάτι που τους έκανε. Γενικά επειδή είναι ζώδιο κοινωνικό και της παρέας, νιώθει πάρα πολύ εντάξει με το να δίνει ευκαιρίες στους ανθρώπους. Επιπλέον δεν κρατάει κακία όπως ο Καρκίνος.

Εδώ μοιάζει πιο πολύ με τον Ταύρο. Επηρεάζεται κυρίως από τα συναισθήματα του τώρα και έτσι θα δώσει και αυτός την ευκαιρία που ζητάει ο άλλος. Έχει όλη την καλή διάθεση για συζήτηση και βελτίωση της παρούσας σχέσης-κατάστασης μεταξύ σας.

Καρκίνος

Ό,τι χειρότερο μπορούσες να του κάνεις. Όχι απλά θα το πάρει προσωπικά, ότι δηλαδή αυτός φταίει ή ότι δεν είναι αρκετός, αλλά θα κλαίει ασταμάτητα. Δεν πρόκειται να σε εμπιστευτεί ξανά.

Ο Καρκίνος από τη φύση του δεν ξεχνάει ποτέ, καμία λεπτομέρεια από ό,τι του έκανες και τον έφερε σε αμήχανη ή άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Με την πρώτη ευκαιρία θα στο θυμίζει για πάντα. Είναι πολύ ευαίσθητος και το γεγονός πως τον πλήγωσες τον κάνει να μη σε εμπιστεύεται σχεδόν καθόλου.