Ημερολόγιο 2020

Το Ημερολόγιο 2020 με τα θρυλικά αλφαβητάρια του 20ού αιώνα επανακυκλοφορεί, καθώς εξαντλήθηκε στην πρώτη έκδοση! Οι αθάνατες εικονογραφήσεις του ζωγράφου και χαράκτη Κώστα Γραμματόπουλου, που συνόδεψαν τις μαθητικές μας ανησυχίες επί δεκαετίες, σε μία πολυτελή σκληρόδετη έκδοση.

Μαζί

Οι Ηρωες της Ελληνικής Επανάστασης

Η λαμπρότερη στιγμή στην ιστορία του νεότερου ελληνισμού ζωντανεύει μέσα από ΤΑ ΝΕΑ, σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις. Αυτή την εβδομάδα,

Οι Γυναίκες του Αγώνα, Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, Μαντώ Μαυρογένους, Ευανθία Καΐρη

Η ζωή, η ηρωϊκή δράση και η συμβολή τους στην Επανάσταση του 1821

  • Πρωτογενές ερευνητικό υλικό
  • Χρονολόγιο
  • Χάρτες και ξεχωριστό τμήμα τεκμηρίων
  • Πλούσια εικονογράφηση

Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η Μαντώ Μαυρογένους, η Ευανθία Καΐρη αναδείχθηκαν σε θρυλικά, μυθιστορηματικά πρόσωπα που εμπλούτισαν το πάνθεον των ηρώων της Επανάστασης. Η δράση τους εξομοιώθηκε με εκείνη των ανδρών οπλαρχηγών και τους αποδόθηκαν τα αρρενωπά χαρακτηριστικά του πολεμιστή ή του καπετάνιου. Λειτούργησαν, εν τέλει, ως σύμβολα ενός γυναικείου πατριωτισμού που συμπληρώνει τις στερεότυπες αναπαραστάσεις και αφηγήσεις περί παλλαϊκού και πανεθνικού αγώνα.

Ακόμη

BLUE DIARY: Best of 2019

Τα καλύτερα κείμενα της αγαπημένης στήλης των Νέων, BLUE DIARY, σε ένα εντυπωσιακό, λαμπερό, πολυτελές περιοδικό σε μεγάλη διάσταση.

Η μοναδική και επιτυχημένη στήλη, η οποία φέρει την υπογραφή της δημοσιογράφου Μαργαρίτας Σφέτσα φιλοξενείται εδώ και δύο χρόνια στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο. Μια στήλη που έχει αποκτήσει φανατικό αναγνωστικό κοινό κι έχει συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας της εφημερίδας.

Η στήλη περιλαμβάνει αποκλειστικές ειδήσεις γύρω από την πολιτική, τη μόδα, τους ανθρώπους οι οποίοι πρωταγωνιστούν στα μεγάλα κοινωνικά γεγονότα στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η έκδοση θα περιλαμβάνει επίσης ένα μαγευτικό ταξίδι στους Δολομίτες, τα εκθαμβωτικά βραδινά φορέματα αλλά και ανδρικά επίσημα κοστούμια με τα οποία θα υποδεχτείτε τη νέα χρονιά, ένα ρεπορτάζ με «live» φωτογράφιση για τα καλύτερα κρασιά της γιορτής και μία ξενάγηση σε ιδιαίτερα εντυπωσιακή ιδιωτική συλλογή έργων τέχνης…

Οι εντυπωσιακές και ιδιαίτερες BLUE DIARY STORIES υποδέχονται το τέλος αυτής της χρονιάς με χρώματα χρυσά και κόκκινα. Τα χρώματα της γιορτής και οι προκλήσεις που φέρνει το νέο έτος.

Και

Το αναθεωρημένο Σύνταγμα της Ελλάδας, σε μία ειδική έκδοση

Οπως αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 25ης Νοεμβρίου 2019 της Θ’ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων.

Ακολουθήστε το στο Google News