Μπορεί οι άντρες να καυχιούνται ότι έρχονται σε οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ, όμως σίγουρα δεν είναι οι ευνοημένοι της φύσης!

Σύμφωνα με έρευνα, οι άνδρες μπορεί να έχουν περισσότερους οργασμούς αλλά οι γυναίκες έχουν πιο «πλούσιους» οργασμούς!

Η σύγχρονη ιατρική είχε βάλει το ερώτημα αν η γυναίκα αισθάνεται περισσότερη ηδονή από τον άνδρα, έχοντας μια υποψία πως ο γυναικείος οργασμός μοιάζει να αντέχει περισσότερο σε χρόνο και να φαίνεται και πιο έντονος όταν δεν είναι υποκριτικός όπως κατηγορούν πολλές φορές τις γυναίκες οι άνδρες με πρόωρη εκσπερμάτιση.

Σε αυτή τη σπουδαία εργασία που έγινε σε παθολογοανατομικό εργαστήριο στην Αμερική βέβαια σε πτωματικά παρασκευάσματα, μετρήθηκαν οι υποδοχείς αισθητικότητας της κλειτορίδας και της βαλάνου και βέβαια αποδείχτηκε αυτό που είπε ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ πριν χιλιάδες χρόνια, «πως η θεά Ήρα κάνει πιο πολλούς και έντονους οργασμούς από τον Θεό Δία» και για τούτο τυφλώθηκε από την οργισμένη θεά.

Και όμως είναι 14 φορές πιο δυνατός!

Η πυκνότητα των υποδοχέων ηδονής στην κλειτορίδα ήταν σε ποικιλία και αριθμό 14 φορές μεγαλύτερη από την αντίστοιχη της βαλάνου. Αυτό σημαίνει βέβαια, καλύτερους, πιο εύκολους και πιο έντονους οργασμούς.

Για να ξέρουν και οι άνδρες που θεωρούν ότι ο αυνανισμός είναι ανδρικό προνόμιο, πως μάλλον οι γυναίκες ξέρουν τα μυστικά του οργασμού του μικρού λωτού τους και όταν κρύβονται στις τουαλέτες μπορεί εξίσου να ασκούν με δεξιοτεχνία την τέχνη της αυτοϊκανοποίησης.

Επιπλέον, μια άλλη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό NeuroQuantology αναφέρει πως μια γυναίκα μπορεί να βιώσει τέσσερα διαφορετικά είδη οργασμών! Κλειτοριδικό, κολπικό, ένα συνδυαστικό οργασμό αυτών των δύο και τέλος πολλαπλούς οργασμούς!

Ακολουθήστε το στο Google News