Το «Wegasm» είναι το κωδικό όνομα που θα σας βοηθήσει να  πετύχετε με τον/την σύντροφο σας ταυτόχρονο οργασμό.

Τα τρία βήματα της απόλυτης και ταυτόχρονης ηδονής

  1. Βάλε τη φαντασία σου να οργιάσει από το ξεκίνημα της σεξουαλικής πράξης. Θες να πετύχεις το απόλυτο wegasm; Ξεκίνα από το λαιμό καθώς κάθε φιλί σου πάνω στο ευαίσθητο δέρμα γίνεται όλο και πιο έντονο, ενώ παράλληλα η ένταση μεταφέρεται και στο υπόλοιπο σώμα σου. Μπείτε σε άκρως σκοτεινά σεξουαλικά μονοπάτια προσπαθώντας να βρείτε κάτι πάνω του/της που σας ερεθίζει. Συγκεντρώσου είτε στο άρωμά ή τη φυσική μυρωδιά του/της είτε στα χέρια του/της όπως σας αγγίζουν.

       2. Όσο ο σύντροφος σας είναι χαλαρός, εσείς κάντε τη δουλίτσα σας χωρίς όμως να τον/την αφήνεις να συμμετάσχει. Mε τον συγκεκριμένο τρόπο προετοιμάζεστε για το μετά και εκείνος/η απλά προσπαθεί να κρατηθεί. Εδώ τo Wegasm μπορεί να γίνει πιο εύκολα!

3. Αφού γίνουν όλα τα προκαταρκτικά και ο ορειβάτης ετοιμάζεται να καρφώσει τη σημαία του μην τον παραμελήσετε και προσπαθήστε να συγχρονιστείτε. Αν κάποιος από τους δυο σας φτάσει στην ύστατη στιγμή, καλό θα ήταν να κατευνάσετε λίγο την ένταση του πάθους ώστε να μπορέσετε να τελειώσετε μαζί. Επικεντρώσου σε κάτι λιγότερο ερεθιστικό και καυτό και το wegasm θα έρθει…