Ας δούμε  ποια ζώδια έχουν το θεωρητικό πλεονέκτημα όσον αφορά το χάρισμα του sexiness και τι γίνεται στην πράξη:

Kριός: “Παθιασμένη μεν, παραδοσιακή δε

Και θερμή είναι και παθιασμένη λέγεται και ιδιαίτερα προβλήματα με το σώμα της δεν έχει αλλά τελικά είναι μια “παραδοσιακή” γυναίκα στο κρεβάτι που αποφεύγει τα καινούρια πράγματα και στέκεται σε αυτά που ξέρει και τα κάνει καλά.

Ταύρος: H “μαραθωνοδρόμος”

Οι φήμες λένε πως αυτό το κορίτσι έχει αντοχές, τρομερές αντοχές. Της αρέσει να κάνει μαραθώνιο σεξ και να τεστάρει τις δυνάμεις της. Της αρέσει να έχει το πάνω χέρι, όπως επίσης να περνάει αρκετή ώρα στο κρεβάτι με το σύντροφό της κάνοντας pillowtalk .

Δίδυμοι: “Romance vs One night stand”

Tα κορίτσια αυτά έχουν δυο προσωπικότητες και στο σεξ: Η τύχη θα δείξει αν θα βγει ο συναισθηματικός εαυτός τους ή θα κάνουν one night stand χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.

Καρκίνος: “Όχι πια σεξ, μόνο έρωτα”

Στους καρκίνους αρέσει ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Αγαπούν το σύντροφό τους, θέλουν να φιλιούνται στο στόμα και επιθυμούν ρομαντικές καταστάσεις όπως κεριά, σβηστά φώτα, αγκαλιές και χάδια και όλα αυτά τα κλισέ.

Λέων: “Nats ingonyama bagithi baba”

Nαι, τραγουδάμε την εισαγωγή από τον Βασιλιά των Λιονταριών, γιατί αυτές είναι βασίλισσες! Όλοι οι άντρες  πρέπει να δίνουν απεριόριστο respect σε μια Λέαινα του ζωδιακού που τους επέλεξε να είναι μαζί της. Ξέρουν ότι είναι υπέροχες κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Παρθένος: “Cool and the gang”

H cool Παρθένος που όλα τα σκέφτεται και τα αντιμετωπίζει ψύχραιμα είναι σε όλα ανοιχτή και συζητήσιμη στα πάντα. Ναι μπορεί να μην είναι εκρηκτική, είναι όμως μεθοδική και ξέρει να δίνει και να παίρνει και στο κρεβάτι.

Ζυγός: “H σιδηρά κυρία κάνει το πιο hot σεξ”

Η ¨μεγάλη κυρία¨ του ζωδιακού μπορεί να δείχνει αυστηρή, πολύ σοβαρή και μετρημένη και να είναι, όμως όταν βρει τον σύντροφο που επιθυμεί απελευθερώνεται και ξεδιπλώνει το μεγαλείο της στα ιδιαίτερά της διαμερίσματα.

Σκορπιός: ” Sorry, I am a sex symbol”

H σεξοβόμβα του ζωδιακού έχει το όνομα και μάλλον έχει και τη χάρη, αλλά είναι να μην ξενερώσει. Αν ξενερώσει, δε θα την ξανακουμπήσεις για ένα χρόνο.

Τοξότης: “Τα μέτρια να ξέρεις με σκοτώνουν”

Με τη γυναίκα Τοξότη μπορείς να τα κάνεις και να τα ζήσεις όλα. Mε το τόξο της στοχεύει πάντα ψηλά και να θυμάσαι πως είναι ένα κορίτσι που έχει πολλά βέλη στη φαρέτρα του. Μην ντραπείς να της δείξεις  καινούργια πράγματα δεν θα σε παρεξηγήσει, ούτε θα το πάρει στραβά. Αρκεί να της δείχνεις ότι τη σέβεσαι και δεν τη χρησιμοποιείς.

Αιγόκερως: “Βρες το κουμπί μου”

H Αιγόκερως αφήνει συνήθως τον παρτενέρ της να κάνει τη σκληρή δουλειά κι εκείνη απολαμβάνει. Δείχνει πως της αρέσουν λίγα και συγκεκριμένα πράγματα αλλά είναι μέχρι να βρεθεί ο άντρας που θα την ξεκλειδώσει.

Υδροχόος: ” Iκανή για το καλύτερο και το χειρότερο”

Εδώ όλα είναι ρευστά. Ανάλογα τα κέφια της και κυρίως τον ωροσκόπο της . Μπορείς να αντιμετωπίσεις από μια γυναίκα που θα σε κάνει να ικανοποιήσεις τους πιο κρυφούς σου πόθους, μέχρι μια γυναίκα που θα σου πει “όχι απόψε, έχω πονοκέφαλο”.

Ιχθείς: “Από το sexting στο Cocooning”

Πρόκειται για τη γυναίκα η οποία μπορεί να κάνει το καλύτερο sexting, να έχει κρυμμένο στο συρτάρι της το πιο προχωρημένο sex toy, αλλά και αυτή που θα σε αγκαλιάσει και θα σου πει το μόνο που θέλω απόψε είναι να κοιμηθούμε μαζί.