Ο ηθοποιός τα είπε όλα!

«Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολα στο σπίτι»

«Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολα στο σπίτι. Ήμουν ένα παιδί που δεν μιλούσα για τις δυσκολίες που περνούσε η οικογένειά μου. Έτσι ωρίμασα πολύ απότομα. Αυτό φαινόταν και στο σχολείο, στις παρέες μου, στον τρόπο που προσέγγιζα τις γυναίκες. Έζησα μια διχοτόμηση ως παιδί. Από την άλλη, όταν πρέπει να δουλέψεις στα 10 σου, σταματάς να είσαι παιδί, είσαι ένας ενήλικας που φέρει το βάρος μιας δουλειάς», λέει και συνεχίζει: «Ο Μελέτης, από την άλλη, είναι εξωστρεφής αλλά και τόσο κακός που φτάνει ακόμα και στο έγκλημα. Η δολοφονία του Γιάννου ήταν από τις πιο δύσκολες σκηνές. “Έπρεπε να καταστρέψεις τον Γιώργο που έχεις μέσα σου και να βγει κάτι άλλο. Δεν μίλαγα, εκείνη τη στιγμή είσαι ένας παγωμένος εκτελεστής, που δεν εξωτερικεύει συναισθήματα», αποκάλυψε ο Γιώργος Γεροντιδάκης .

«Είμαι παραδοσιακός»

«Θέλω η γυναίκα να έχει προσωπικότητα, δεν θέλω να έχω ένα άβουλο πλάσμα δίπλα μου. Επίσης, είμαι παραδοσιακός. Είτε είμαι μαζί της μια μέρα, είτε δέκα χρόνια, πάντα θα της ανοίξω την πόρτα για να βγει. Γενικά, μου αρέσει η γυναίκα να αισθάνεται ότι έχει άντρα δίπλα της, ότι συνοδεύεται» είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης .

«Δεν θα κάνω κίνηση. Ο τρόπος που θέλω εγώ να γίνει το φλερτ είναι με τη μαγεία των βλεμμάτων… Στη γυναίκα κοιτάω τρία πράγματα: τα μάτια, το χαμόγελο και τα δάχτυλα. Τα μάτια λένε την αλήθεια, το χαμόγελο δείχνει πόσο όμορφο είναι ένα πρόσωπο και τα δάχτυλα κρύβουν μια αριστοκρατία.
Είχα σχέση επτά χρόνια. Δεν θα είσαι ποτέ έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα αν δεν το κάνεις. Στο θέμα του παιδιού είμαι περισσότερο συνειδητοποιημένος, γιατί προέρχομαι από μία οικογένεια χωρισμένων γονιών, οπότε αντιλαμβάνομαι την αξία και τη ζωή που πρέπει να έχει ένα παιδί. Εκνευρίζομαι με τους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους επειδή δεν τα πάνε καλά με τον άντρα ή τη γυναίκα τους. Θέλω να τους πω στα μούτρα πως δεν κάνετε για γονείς», αποκάλυψε ο Γιώργος Γεροντιδάκης

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: