Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ υπήρξαν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ ενώ η είδηση του διαζυγίου τους είχε πέσει σαν βόμβα σοκάροντας τους πάντες εντός και εκτός Χόλιγουντ.

Οι δυο τους διατηρούν ακόμα μια πολύ καλή σχέση, ενώ μάλιστα φέτος ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε ήταν καλεσμένος στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Τζένιφερ Άνιστον.

Η επανασύνδεση

Τώρα όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Άνιστον να είναι ζευγάρι με τον Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με τις νέες φήμες το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και προχωράνε αργά αργά χωρίς βιαστικές κινήσεις.

Πληροφορίες του Us Weekly αναφέρουν πως οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να μην ασχοληθούν ξανά με το παρελθόν και να κάνουν μια νέα αρχή.

«Ο λόγος που ο Μπραντ και η Τζένιφερ τα πάνε τόσο καλά είναι γιατί έχουν αποφασίσει να θάψουν πια το παρελθόν, και να μην αναλύουν τι πήγε λάθος», αναφέρει η πηγή και συνεχίζει:

«Και οι δύο προχωρούν μπροστά και δεν κοιτάζουν πίσω πια. Έχει αναλάβει τις ευθύνες του. Προσπάθησε να κάνει τροποποιήσεις. Δεν συνειδητοποίησε το μέγεθος του κακού που προκάλεσε στη Τζένιφερ εκείνη τη στιγμή. Ήταν τόσο τρελαμένος με την Αντζελίνα και δεν μπορούσε να δει έξω από το τούνελ αυτό».