Υπάρχουν ζώδια που λατρεύουν την ευκολία με την οποία μπορούν να γνωρίσουν και να συναντήσουν έναν άνθρωπο, με σκοπό το σεξ.

Συνήθως τα ζώδια της φωτιά, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, σαγηνεύονται στην ιδέα του ερωτικού παιχνιδιού και δεν αποκλείεται να βρεθούν στο κρεβάτι με έναν επίδοξο ερωτικό σύντροφο, ακόμη και αν είναι μόνο για μια φορά.

Την ίδια ώρα, τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, πιο προσγειωμένα σε σημείο απάθειας, θα μπορούσαν σε κάποια στιγμή της ζωής τους να μεταπηδήσουν από τη μια ερωτική αγκαλιά στην άλλη χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Τα τέσσερα ζώδια που απεχθάνονται το one night stand
Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί σχεδόν ποτέ αν στην άλλη άκρη του έξυπνου κινητού βρίσκεται ένα από τα παρακάτω τέσσερα ζώδια.

Καρκίνοι
Τα ζώδια του Καρκίνου είναι βαθιά συναισθηματικοί άνθρωποι με ανεπτυγμένο το ένστικτό τους, σε ό, τι αφορά στις σχέσεις. Τους αρέσουν οι επαφές με ουσία και περιεχόμενο και δένονται με τους ανθρώπους γύρω τους, με τρόπο που δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε σχέσεις της μιας βραδιάς.

Την ίδια ώρα, οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα αργήσουν χαρακτηριστικά να κάνουν το επόμενο βήμα, θα εξετάσουν κάθε πιθανότητα και ίσως ταλαιπωρήσουν εκείνον που θα θελήσει να εμπλακεί ερωτικά μαζί τους.

Σκορπιοί
Αν και περιβόητοι στον ζωδιακό κύκλο για τον κυνισμό και το πάθος τους, οι Σκορπιοί φαίνεται πως λατρεύουν τις σταθερές σχέσεις. Σχέσεις που εκτείνονται από το φιλικό τους περιβάλλον ως τον ερωτικό τους σύντροφο.

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορούν μάλιστα να γίνουν ιδιαίτερα κτητικοί και να κυριευτούν από ζήλια για κάποιον που τους ενδιαφέρει, πριν καλά, καλά προχωρήσει η σχέση σε κάτι σταθερό και μόνιμο.

Υδροχόοι
Οι Υδροχόοι είναι από τα ζώδια που αναλύουν διεξοδικά, όσο κανένα άλλο, την κάθε τους κίνηση.

Όπως αντιλαμβάνεστε ένα ζώδιο που φτιάχνει λίστα με τα υπέρ και τα κατά μιας ερωτικής συνάντησης, σπάνια θα υποκύψει σε κάτι το εφήμερο. Άλλωστε το ζώδιο του υδροχόου μισεί τη μοναξιά, κάτι που το αναγκάζει να ψάχνει για συντρόφους που πιστεύει πως θα μείνουν μαζί του για καιρό.

Ιχθύες
Αν κάποιο ζώδιο είναι πιο συναισθηματικό από όλα, αυτό είναι σίγουρα το ζώδιο των Ιχθύων.

Επιλέγουν πάντα να πετύχουν την πιο στέρεη και ισχυρή συναισθηματική σχέση που μπορούν και φυσικά αυτό δεν συμβιβάζεται με σεξ της μιας βραδιάς.

Προτιμούν να καθίσουν μέχρι το πρωί συζητώντας με έναν επίδοξο ερωτικό σύντροφο, προκειμένου να τον γνωρίσουν, παρά να πέσουν από το πρώτο βράδυ στο κρεβάτι μαζί του.