Είναι ο Ταύρος ταύρος στο κρεββάτι; Είναι kinky ο Αιγόκερως; Ο δίδυμος όντως σε τρελαίνει όπως αναφέρουν οι περισσότεροι; Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι γίνεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους κάτω από τα παπλώματα, γιατί κάθε συνδυασμός έχει τη δική του χημεία… Όταν όμως εκφράζονται απόψεις, από διαφορετικά πρόσωπα, πολλές πολλές φορές, τότε σίγουρα δεν είναι σύμπτωση… Όπως και οι παρακάτω δηλώσεις που αφορούν αυτά τα 3 ζώδια και τις επιδόσεις τους στο κρεββάτι…

1.Κριός

Ναι κι όμως! Ο Κριός! Γιατί; Γιατί όπως δηλώνουν οι υπόλοιποι του ζωδιακού, νιώθουν πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους… Έχουν μάθει να τους προσεγγίζουν και όχι να προσεγγίζουν. Έτσι τείνουν να τεμπελιάζουν λίγο στο κρεβάτι και να μην δίνουν σημασία στην ευχαρίστηση του συντρόφου τους… Θεωρούν ότι εφόσον φτάσατε μέχρι το κρεβάτι πιάσατε το λαχείο άρα από κει και έπειτα είναι δικό σας θέμα όλα τα υπόλοιπα….

2. Λέων

Οι Λέοντες μπορεί να μην έχουν τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους όπως οι Κριοί αλλά είναι σίγουροι για τους εαυτούς τους. Έχουν συμφιλιωθεί με αυτό που οι ίδιοι είναι και εφόσον τους επιλέξατε, έχετε δεχτεί το πώς είναι σαν άνθρωποι και δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα παραπάνω. Από μόνοι τους δεν θα κάνουν τίποτα. Μην περιμένετε πρωτοβουλίες. Αν όμως τους δώσετε οδηγίες, ή τους ζητήσετε κάτι, είναι πέρα για πέρα πρόθυμοι να σας το προσφέρουν. Αρκεί να σας ακούσουν να φωνάζετε από ηδονή για να επιβεβαιώσετε κιόλας τον λόγο για τους οποίους τους επιλέξατε…. Αν όμως τους το ζητήσετε δεύτερη φορά θα σας πουν φτάνει αύριο πάλι.

3.Τοξότης

Μπορεί να είναι δραστήριοι και τρελοί με τρόπο γοητευτικό και μοναδικό, αλλά είναι και πολύ ονειροπόλοι… Με απλά λόγια έχουν ήδη ευχαριστηθεί πολύ το σεξ που έκαναν μαζί σας στο κεφάλι τους. Οπότε πλέον όταν έρχεται η επίμαχη ώρα κάνουν τα βασικά χωρίς αυτοσχεδιασμούς και περιττές προσπάθειες ικανοποίησης.
Δεν είναι ότι δεν έχουν την πρόθεση να το κάνουν. Θέλουν. Απλά είναι στον κόσμο τους. Εφόσον ικανοποιούνται οι ίδιοι με την πράξη και την μοιράζονται μαζί σας, τότε σας αρέσει κι εσάς όπως αυτή είναι χωρίς αλλαγές. (επίσης ξέρουν ότι η εξυπνάδα τους είναι τρομερά σέξι και είναι το βασικό χαρακτηριστικό που σας τράβηξε σ’ αυτούς).