Στο ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμα κι αν υπάρξουν αλλαγές στη ζωή μας σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.

Για κάποια ζώδια ωστόσο τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά το 2020.

Αν και δεν μπορείς να βασιστείς στην καλοτυχία και να περιμένεις ότι όλα περνούν από το ζώδιό σου, υπάρχουν όντως μερικοί που θα απολαύσουν περισσότερο το 2020 και θα έχουν μεγαλύτερη αστρολογική εύνοια. Πώς να το κάνουμε τώρα.

Με λίγη προσπάθεια και δουλειά, αυτά τα 5 ζώδια θα περάσουν εξαιρετικά και θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει θεαματικά. Μήπως είσαι μέσα σε αυτά;

Ταύρος

Τι χρειάζεται ένας Ταύρος για να νιώθει ηρεμία; Ασφάλεια και προσγειωμένο τρόπο σκέψης. Ναι, αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσες τα τελευταία χρόνια. Και τώρα ξέχνα ό,τι ξέρεις. Για τα επόμενα χρόνια, ο Ουρανός θα περνάει μέσα από το ζώδιό σου και είναι ο πλανήτης του απροσδόκητου. Νέοι άνθρωποι και καταστάσεις θα σε βγάλουν από το comfort zone σου. Στην αρχή θα το δεχτείς με δυσκολία, αλλά θα προσαρμοστείς γρήγορα. Με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 9ο οίκο σου, έχεις πολλές ευκαιρίες για ταξίδια και πράγματα που δεν τολμούσες πριν.

Σκορπιός

Με τον Ουρανό στον 7ο οίκο της συντροφικότητας, μπορούμε να πούμε ότι είχες μία δύσκολη χρονιά Σκορπιέ. Τα καλά νέα όμως είναι ότι όλα θα αλλάξουν από τον Μάρτιο. Από τις 6 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου, η Αφροδίτη κάνει την επέλασή τους από αυτόν τον οίκο και σου δίνει την ευκαιρία να φέρεις τούμπα τα ερωτικά σου. Μπορεί να βρεις τον άνθρωπο της ζωής σου σε κάποιον που ήδη ξέρεις.

Τοξότης

Το ζώδιο που δεν ψήνεται καθόλου να δεσμευτεί σοβαρά και να πει αντίο στην μποέμ ζωή του. Αυτή είναι και η αλλαγή που θα σου συμβεί το 2020. Θα δεις με εντελώς άλλο μάτι τις σχέσεις. Δεν αποκλείεται κιόλας να σε αρραβωνιάσουμε. Δύο εκλείψεις που θα συμβούν, μία τον Ιούνιο και μία τον Νοέμβριο θα σε φέρουν πιο κοντά σε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο. Αλλάζει εντελώς ο τρόπος που σκέφτεσαι για τις σχέσεις και αυτό είναι θεαματικό για εσένα.

Αιγόκερως

Ένα από τα ζώδια που θα τα δει όλα μέσα στο 2020. Στις 12 Ιανουαρίου θα υπάρξει μία σύζευξη Πλούτωνα και Κρόνου στον 1ο οίκο, που αφορά στον εαυτό σου. Θα υπάρξουν ισχυρές συνδέσεις που θα σε μεταμορφώσουν πλήρως αυτήν τη χρονιά. Με το Δία στο ζώδιό σου για όλον τον χρόνο, θα έχεις τόσες πολλές επιλογές, που δε θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Ο Ιανουάριος, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι οι τέλειοι μήνες για να πεις αντίο στις σχέσεις που σε κρατούν πίσω.