Τι είναι το spanking που λίγο πολύ κάθε ζευγάρι δοκιμάζει στη σεξουαλική του ζωή; Πρόκειται για μια πρακτική που σχεδόν κάθε άντρας δε μπορεί να αντισταθεί σε μερικά ερεθιστικά ραπίσματα στα οπίσθια της συντρόφου του και σχεδόν κάθε γυναίκα το απολαμβάνει.

Το Spanking στη light εκδοχή της, επικοινωνείται ανάμεσα σε casual ζευγάρια και έχει τις ρίζες της στο bdsm. Οι φετιχιστές, ερεθίζονται με τον πόνο, λόγω της έκκρισης ενδορφινών οι οποίες τους οδηγούν στο subspace, τον λεγόμενο εγκεφαλικό οργασμό ο οποίος επιτυγχάνεται χωρίς διείσδυση αλλά μόνο με άσκηση πόνου.

Οι τεχνικές αυτές σε πιο ελαφριές εκδοχές βρίσκουν έκφραση και σε ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν κάποιο ξεκάθαρο σαδομαζοχιστικό φετίχ, αλλά παρόλα αυτά ερεθίζονται με αυτές τις πρακτικές. ‘Ετσι προκύπτει ένα ελαφρύ χαστούκι στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του σεξ, ένα ράπισμα στους γλουτούς. Ακόμα κι αυτός ο λίγος πόνος που προκαλείται παρόλα αυτά προκαλεί εγκεφαλική διέγερση και έκκριση ορμονών που τελικά δρουν ευεργετικά στη libido.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ρόλοι στο spanking δεν είναι ξεκάθαροι. Δηλαδή το ποιος θα δεχθεί το spanking είναι ανάλογο του χαρακτήρα του. Μπορεί η γυναίκα να είναι sub και ο άνδρας master, η η γυναίκα mistress και ο άνδρας sub.

Αν θέλετε να προχωρήσετε σε advanced τεχνικές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά φετιχιστικά sex toys όπως μαστίγια κανονικά ή ιππασίας,crops, leather pads.