Είναι αλήθεια ότι κάποια στιγμή στη ζωή θα απατήσουμε το έτερον ήμισυ ή θα απατηθούμε. Για κάποιους είναι πιο εύκολο, για άλλους πιο δύσκολο, άλλοι πάλι το έχουν σύστημα. Υπάρχουν όμως τρία ζώδια, τα οποία θα απατήσουν μεν, αλλά μετά θα αισθανθούν τόσες τύψεις δε και πιθανότατα δε θα το επαναλάβουν.

Καρκίνος: Το ζώδιο που είναι ολόκληρο φτιαγμένο από αγάπη και ζει για να την υμνεί στην πιο αγνή και υψηλή μορφή της θα απατήσει πολύ δύσκολα κι αν το κάνει θα έχει φτάσει στο αμήν.Και πάλι όμως δεν θα του αρέσει. Θα το μετανιώνει μια ζωή και δε θα συγχωρεί τον ίδιο του τον εαυτό.

Παρθένος: Ο Παρθένος είναι τόσο ορθολογιστής που θα τα βάλει κάτω και θα πει: “Γιατί απάτησα; Δεν ήταν σωστό. Το σωστό ήταν να χωρίσω και μετά να κάνω ότι θέλω. Εγώ όμως αντί να κάνω αυτό, έκανα το λάθος.Ντροπή μου. Δε θα επαναληφθεί”. Τόσο απλά.

Τοξότης: Προσοχή λίγο γιατί αφορά μόνο στις γυναίκες, οι άντρες Τοξότες απολαμβάνουν την απιστία. Η γυναίκα Τοξότης είναι η πιο δύσκολη του ζωδιακού να δεσμευτεί, όταν όμως το κάνει βγάζει τις παρωπίδες από το άλογό της και τις φοράει αυτή. Αν απατήσει, αυτομαστιγώνεται μια ζωή.