Σε πελάγη ευτυχίας πλέει, η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της Νίκος Ισηγόνης, αφού η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και πλέον οι άντρες της ζωής της είναι δύο! τον καρπό του έρωτα τους.

Οι δυο τους, όπως έγινε γνωστό, υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο αγοράκι σήμερα το απόγευμα, μετά από καισαρική τομή, με το μωρό να ζυγίζει 4 κιλά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

Στο μαιευτήριο βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες για να βιώσουν μαζί με το ζευγάρι, την πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής τους ζωής.

Οι ευτυχισμένοι γονείς, δεν έχουν κάνει κάποια ανάρτηση στα social media μέχρι τώρα για το χαρμόσυνο γεγονός, αλλά πολύ σύντομα η παρουσιάστρια θα μας ενημερώσει από πρώτο χέρι για την εμπειρία της.

Όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από δημοσιεύσεις της, θα δώσουν στο πρωτότοκο γιο τους το όνομα Γιώργος.

Στην τελευταία της φωτογραφία ως εγκυμονούσα, η Μαντώ Γαστεράτου καλωσόριζε το 2020 με μεγάλη προσμονή καθώς όπως έγραψε “2019 δεν έχω παράπονο, μου φέρθηκες φανταστικά! Αλλά sorry πρέπει να πω ότι το 2020 θα είναι απίστευτο και σε αυτή την πρόβλεψη δεν πέφτω έξω!”

 

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Ανάβυσσο με κουμπάρα τη φίλη της νύφης, Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η παρουσιάστρια, Μαντώ Γαστεράτου, έχει πολύ χιούμορ και μόλις το απέδειξε και λίγες μέρες πριν.

Κρατώντας έναν πίνακα που είχε σχηματίσει με γράμματα την πρόταση «Έτοιμη να σκάσω!» , η Μαντώ Γαστεράτου πόζαρε χαμογελαστή καθισμένη στο πάτωμα του παιδικού δωματίου που έχει ετοιμάσει για τον μπέμπη της, σχολιάζοντας στη λεζάντα που συνόδευε το στιγμιότυπο: «25 και σήμερα;».

 

Δε θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη η Μαντώ Γαστεράτου, αφού περίμενε το πρώτο της παιδάκι και απήλαυσε κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της. Με κάθε ευκαιρία η όμορφη παρουσιάστρια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για αυτό που της συμβαίνει.