Μπορεί η γνωριμία με τον άντρα να σε έχει συναρπάσει ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις αρκεί να ένα sms για να σε… ξενερώσει.

Περιμένεις λοιπόν πως και πως να χτυπήσει το κινητό σου και να δεις ένα δικό του μήνυμα. Όταν αυτό έρχεται χαμογελάς και καβαλάς το σύννεφο μέχρι να σκεφτείς τι να του απαντήσεις. Όμως όταν ανοίγεις την οθόνη βρίσκεσαι μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη: Το μήνυμα που ήρθε δεν ήταν τελικά αυτό που περίμενες.

 Σκεφτήκαμε πολύ και καταλήξαμε πως αυτά είναι τα δύο χειρότερα μηνύματα που μπορείς να λάβεις από έναν άνδρα που μόλις γνώρισες και βρίσκεστε στη φάση του φλερτ:

Δε θα μπορέσω να βρεθούμε απόψε 

 Aς υποθέσουμε ότι έχετε κανονίσει κάτι και ενώ εσύ ανυπομονείς, αυτός σε γειώνει. Με αστεία δικαιολογία. Αυτό αν το αποκωδικοποιήσεις σημαίνει -όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά προτεραιότητας-: Έχω άλλη κοπέλα και θα βρεθώ με αυτή, προτιμώ να δω ποδόσφαιρο με τους κολλητούς μου, βαριέμαι, είμαι πολύ τσιγκούνης για να σου πάρω ένα μπουκέτο λουλούδια ή να σε κεράσω ένα φαγητό σε ένα εστιατόριο, ή ακόμα χειρότερα, τελικά δε σε γουστάρω και δε θέλω να σε δω.

Έχεις πολύ ωραία μάτια

Πιστεύουμε πως πρέπει να ανακηρυχθεί παγκοσμίως το πιο κλισέ και  γλοιώδες κοπλιμέντο που μπορεί να κάνει ένας άντρας σε μια γυναίκα τη στιγμή που μπορεί να του αρέσουν ένα τρισεκατομμύριο άλλα πράγματα πάνω της και μέσα της.

Ειλικρινά απορούμε αν κάποιος έχει ρίξει γυναίκα στο κρεβάτι με αυτή την ατάκα που είναι χειρότερη από το “ευχαριστώ για την αποδοχή”. Κάποια στιγμή αυτό το κοπλιμέντο πρέπει να απαγορευτεί ποινικά, γιατί δεν τους βλέπουμε να το κόβουν από μόνοι τους.