Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι και τόσο μακρία. Τι θα έλεγες λοιπόν να δοκιμάσεις κάτι νέο στο σεξ;

Πάρε από τώρα την κατάσταση στα χέρια σου με δέκα τρόπους.

1. Ήρθε η ώρα να πάρεις τον έλεγχο! Σπρώξε τον σύντροφό σου στον τοίχο και ξεκίνησε να κάνεις τα «μαγικά» σου ή με άλλα λόγια να τον ερεθίζεις είτε με το χέρι σου είτε με το στόμα σου.

2. Γιατί δεν δοκιμάζεις κάτι πολύ δυναμικό στο σεξ; Καθοδήγησέ τον στο σημείο που θέλεις να ασχοληθεί, τραβώντας (ελαφρώς) τα μαλλιά του.

3. Τίποτα δεν ανάβει περισσότερο τα αίματα από ένα καλό make out session. Με άλλα λόγια προκαταρκτικά και πάλι προκαταρκτικά. Δεν εννοούμε όμως γλυκανάλατα φιλιά και ξενέρωτες αγκαλιές. Μιλάμε για παθιασμένα φιλιά, κουμπιά που πετάγωνται, μακιγιάζ που χαλάει… Βάλε όσο περισσότερο πάθος μπορείς και θα μάς θυμηθείς!

4. Αγόρασε το πιο sexy outfit που θα βρεις και κάνε τον σύντροφό σου να παρακαλάει, κάνοντάς του στριπτίζ.

5. Βάλε ερωτικά βοηθήματα στο παιχνίδι! Μπορείς να δοκιμάσεις από τα πιο απλά, όπως οι χειροπέδες, μέχρι τα πιο ευφάνταστα και εξεζητημένα.

6. Δοκίμασε τη στάση 69, δηλαδή τη στάση εκείνη που επιτρέπει και σε εσένα και στο σύντροφό σου να δέχεστε και ταυτόχρονα να προσφέρετε στοματικό έρωτα.

7. Άναψε μερικά κεριά, βάλε την πιο σεξι playlist που θα βρεις στο Spotify, άπλωσε ένα ενυδατικό λάδι στο σύντροφό σου, γδύσου και καν’ του το πιο ερωτικό μασάζ της ζωής του!

8. Ο αυθορμητισμός είναι σέξι! Έχεις προετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι; Τι θα έλεγες το ραντεβού σας να ολοκληρωθεί με σεξ στο τραπέζι;

9. Δοκίμασε role playing. Συζητήστε με το σύντροφό σου για τις ερωτικές σας φαντασιώσεις και προσπαθήστε να τις κάνετε πραγματικότητα, είτε αυτό σημαίνει ότι θα ντυθείτε σαν σούπερ ήρωες, είτε ότι θα συναντηθείτε σαν ξένοι στο αγαπημένο σας μπαρ.

10. Κλείσε τα μάτια του συντρόφου σου με ένα μαντήλι και ζήτησέ του να σού πει ακριβώς τι θέλει να του κάνεις. Σου υποσχόμαστε ότι αυτή η κίνηση θα σε τρελάνει!