Η Βίκυ Κουλιανού έχει μια πολύ λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας και του μόντελινγκ καθώς έχει περπατήσει σε παγκόσμιες πασαρέλες, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών.

Dior, Armani, Ferre, Valentino, Versace και Yves Saint Laurent είναι μόνο κάποιοι από τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας με τους οποίου έχει κατά καιρούς συνεργασθεί η Βίκυ Κουλιανού.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα η Βίκυ Κουλιανού, συχνά θυμάται μερικές από τους πιο σημαντικούς σταθμούς της καριέρας της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από πασαρέλες στις οποίες η ίδια έχει περπατήσει.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram η Βίκυ Κουλιανού, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη δεκαετία του ‘ 90, όταν ήταν ένα από τα μοντέλα που εμφανίστηκε στην επίδειξη μόδας του θρυλικού οίκου μόδας Dior, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Όπως ήταν αναμενόμενο το επικό throwback που έκανε η Βίκυ Κουλιανού, κέρδισε για ακόμα μία φορά την προσοχή των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι έσπευσαν να της αφήσουν το δικό τους σχόλιο θαυμασμού ενώ τα likes έπεσαν «βροχή».

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Βίκυ Κουλιανού στο προφίλ της στο Instagram: