Ο Μπουράκ Χακί, ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός και σύντροφος της Χαράς Παππά, προχώρησε σε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή του που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Μερικές φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ήταν αρκετές για να δούμε τον Μπουράκ Χακί σε… extreme make over, αφού ο δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να γίνει ξανθός.

Το νέο look είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή για τον ίδιο, αλλά όπως αποκάλυψε μέσω Instagram έγινε για τις ανάγκες ενός νέου ρόλου.

Όπως φαίνεται όμως την αλλαγή στο look του ηθοποιού εγκρίνει και η σύντροφος του Χαρά Παππά.

Στην κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, βλέπουμε τον Μπουράκ Χακί να ξυρίζεται και εκείνη να απαθανατίζει την στιγμή.

Ο γοητευτικός τούρκος ηθοποιός και το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο φετινό GNTM, είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια και τον τελευταίο καιρό μένει μόνιμα στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού στην Τουρκία.

Μπορεί να υπάρχει μεταξύ τους μια ηλικιακή διαφορά 22 χρόνων, όμως αυτό είναι και το μόνο που τους χωρίζει, καθώς οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα!

Οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι, πράγμα που έχουν παραδεχτεί αρκετές φορές και σε δημόσιες εμφανίσεις τους, αλλά και σε συνεντεύξεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη της Χαράς Παππά , το ζευγάρι σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα και να κάνουν τον γάμο τους στη χώρα μας.