Οι αντιδράσεις τους είναι τόσο ξεχωριστές και ιδιόμορφες που είναι άξιες αναφοράς. Οι διαφορές τους είναι άμεσα συνδεδεμένες με τους διαφορετικούς πλανήτες που τα κυβερνούν, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα πιο συγκρουσιακό τοπίο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν εξοργίζεται εύκολα, αλλά όταν νευριάζει όμως γίνεται πάρα πολύ εκδικητικός με αποτέλεσμα να λέει πράγματα που δεν είναι ούτε σωστά, ούτε τίμια και για τον ίδιο. Κάνει λεκτικές επιθέσεις για να νιώσεις λιγότερο έξυπνος.

Δεν είσαι ένα ζώδιο που συγχωρεί και ξεχνάει και δεν μπορείς ποτέ να το αφήσεις να φύγει όταν είσαι εξοργισμένος, οπότε οι άνθρωποι πρέπει να προσέχουν τον εξαγριωμένο Σκορπιό.

Τοξότης

Ο Τοξότης κυβερνάται από το στοιχείο της φωτιάς, οπότε έχει νόημα ότι μπορείς να φλερτάρεις γρήγορα. Χρησιμοποιείτε τα λόγια σας όταν είστε θυμωμένοι, αλλά αυτό δεν σας κάνει λιγότερο επώδυνο για τους γύρω σας.

Εάν κάποιος σας αναστατώσει, θα του το δείξετε με τον πιο άμεσο και κυριολεκτικό τρόπο. Θα του μιλήσετε πολύ αυστηρά. Πρέπει να βάζετε όρια στα λόγια που λέτε όταν έχετε νεύρα γιατί μετά θα θέλετε να τα πάρετε πίσω και δε θα μπορείτε.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι παίρνετε τον θυμό πολύ σοβαρά και συνήθως δεν το εκφράζετε αν δε φτάσετε στα όριά σας. Θα γίνετε πολύ κυνικοί και κυριολεκτικοί όταν φτάσετε στα όριά σας με αποτέλεσμα ο άλλος να νιώσει πολύ άσχημα.

Θα τους σοκάρετε όλους με το πόσο γρήγορα, σύντομα, λιτά και απέριττα θα χειριστείτε τη γλώσσα λέγοντας αλήθειες για αυτούς που θέλετε να στεναχωρήσετε. Από εκεί και πέρα πρέπει και εσείς να βάζετε όρια στον εαυτό σας.