Η Κιάρα Μαρκέζη, η εγγονή του Άκη Τζοχατζόπουλου και θα είναι μία από τις διαγωνιζόμενες του τρίτου κύκλου του «My Style Rocks».

Ποια είναι η Κιάρα Μαρκέζη

Είναι κόρη της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και του γιου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αλέξανδρου. Μοντέλο, influencer, έχει ήδη συνεργαστεί με σχεδιαστές του εξωτερικού και η ίδια δηλώνει «real life Bardie».

 Ο λόγος για την Κιάρα Μαρκέζη, η οποία θα ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks».Είναι το πρώτο εγγόνι του Άκη Τσοχατζόπουλου, και γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, όταν ακόμα ο παππούς της ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Πριν από δύο χρόνια περίπου, η 17χρονη τότε Κιάρα είχε μιλήσει για πρώτη φορά για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο εξαιτίας του επιθέτου της.Κάτι που προφανώς την έκανε να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της.

«Στο σχολείο τα πράγματα για μενα ήταν δύσκολα, γιατί μου έκαναν σκληρό bullying κάποιοι συμμαθητές μου εξαιτίας του ονόματός μου».

Η Κιάρα Μαρκέζη έχει επίσης  δηλώσει: «Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει».

Στο βιογραφικό της η Κιάρα Μαρκέζη έχει πάντως συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν για να καλύψει fashion shows και καμπάνιες, ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram μπορεί να τη δει κανείς σε ανατρεπτικές και σέξι πόζες.

Δείτε τις πιο σέξι αναρτήσεις της