Η Seka, κατά κόσμον γνωστή Dorothea Hundley, είναι η πορνοστάρ που «μεγάλωσε» δύο γενιές και κατάφερε να γίνει celebrity στις ΗΠΑ. Η ιστορία της ζωής της τα έχει όλα…

Το εκθαμβωτικό κορίτσι και η πρώτη επαφή με το πορνό

Η Dorothea Hundley από μικρό κορίτσι τραβούσε τα αντρικά βλέμματα καθώς ήταν εκθαμβωτικά όμορφη.

Στα μαθητικά της χρόνια, κέρδισε άνετα πολλούς τοπικούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Τα αγόρια τη λάτρευαν και την αποκαλούσαν χαϊδευτικά «Dottie».

Κανείς δεν εξεπλάγη όταν κέρδισε το τίτλο της Μις Βιρτζίνια.

Οι προτάσεις για σχέσεις ήταν καθημερινές αλλά συνήθως μοίραζε χυλόπιτες. Το 1972, όταν τελείωσε το σχολείο και έκλεισε τα 18, ήταν ακόμη παρθένα.

Τότε παντρεύτηκε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Στη γαμήλια τελετή όλοι «παραμιλούσαν» από την υπέρλαμπρη νύφη.

Ο γαμπρός -όπως θυμόταν αργότερα η Dorothea Hundley- δεν έβλεπε την ώρα και τη στιγμή να συνευρεθεί μαζί της.

Κι όμως, την πρώτη νύχτα του γάμου της, από την ντροπή της αντί να ξαπλώσει με το σύζυγό της, κρύφτηκε στην τουαλέτα, όπου πέρασε όλο το βράδυ.

«Τελικά έκανα σεξ μαζί του την επόμενη νύχτα και ήταν υπέροχο», είπε σε συνέντευξή της, όταν πια είχε γίνει διάσημη πορνοστάρ.

Ο γάμος της δεν κράτησε πολύ. Όταν βγήκε το διαζύγιο έψαξε για εργασία και βρήκε δουλειά σε ένα βίντεο κλαμπ που νοίκιαζε ταινίες πορνό.

Όταν οι βιντεοκασέτες με τα πορνό χαλούσαν, η Dorothiea είχε εκπαιδευτεί να τις επισκευάζει.

Όσο έβλεπε τις σκηνές με τις πρωταγωνίστριες, σκεφτόταν ότι ήταν πολύ πιο όμορφη από αυτές και πίστευε ότι μπορούσε να ανταποκριθεί στις «καλλιτεχνικές απαιτήσεις» καλύτερα από τις πρωταγωνίστριες που παρακολουθούσε.

https://www.instagram.com/p/Bu7LHb2Bx3H/?utm_source=ig_embed

Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η ίδια ότι ξεκίνησε… Το 1978 αποφάσισε να ενδώσει στον πειρασμό και έκανε την πρώτη της ταινία πορνό με τίτλο, «Teenage Desires».

Ήταν η μεταβατική εποχή που άρχισαν να «γεννιούνται» οι βιντεοκασέτες και να γιγαντώνεται η βιομηχανία του σεξ.

Η πρώτη εμφάνιση εντυπωσίασε τους ειδήμονες του πορνό. Άλλαξε το όνομά της σε Seka που σημαίνει «γλυκιά πιτσιρίκα» και πλέον είχε αναρίθμητες προτάσεις για να πρωταγωνιστεί σε ταινίες πορνό.

Η ξανθιά καλλονή, έπαιξε σε περίπου 200 ταινίες, δίπλα σε θρύλους της βιομηχανίας του σεξ, όπως οι John Holmes, Mike Ranger και Paul Thomas.

Για συμπρωταγωνίστριες προτιμούσε τις Veronica Hart, Aunt Peg, Kay Parker και Candida Royalle.

Το 1982 και ενώ άρχισε να εξαπλώνεται ο ιός του Έιτζ, η 28χρονη σταρ αποσύρθηκε προσωρινά. Αρχικά είπε ότι δεν την πληρώσουν όσα θα ήθελε και στην συνέχεια ισχυρίστηκε ότι φοβόταν να μην κολλήσει από κάποιον ασυνείδητο πρωταγωνιστή, όπως ο John Holmes.

«Σταμάτησα να κάνω ταινίες γιατί ήθελα να ζήσω» είπε και πολλοί άλλοι πρωταγωνιστές του πορνό ακολούθησαν το παράδειγμά της.

Επανήλθε το 1985 με την ταινία «Blond Heat», ενώ ακολούθησαν τα: «Careful, He May Be Watching», «American Garter» και «Desperately Seeking Seka».

Βραβεύτηκε πολλές φορές από θεσμούς για τις ταινίες πορνό, που στην Αμερική αντιμετωπίζεται ως μια βαριά βιομηχανία με τεράστια έσοδα και λίγα έξοδα.

Στις ΗΠΑ είναι celebrity ενώ έχει μιλήσει στον Λάρι Κίνγκ, την Όπρα και σε άλλους σημαντικούς δημοσιογράφους σημειώνοντας τεράστια τηλεθέαση.

Έφθασε να έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή για θέματα ερωτικής φύσης και φυσικά έγραψε τη βιογραφία της.

Το 2007 μετά από 15 χρόνια αποχής γύρισε άλλη μια ταινία που έφθασε στο κοινό με τη λογική του pay per view, δείχνοντα έμπρακτα πως αν μη τι άλλο παρακολουθούσε πάντα τις εξελίξεις.

Συμμετείχε ακόμη και στο ντοκιμαντέρ «Η ζωή μετά το πορνό», που διευρευνούσε τη ζωή γνωστών πορνοστάρ μετά την οριστική αποχώρησή τους από τα πλατό.

Η Seka είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση που κατάφερε να επιβιώσει και στον σκληρό χώρο του πορνό και να έχει ομαλή κοινωνική ζωή, έστω και αν είχε δυο αποτυχημένους γάμους.

Η διαδρομή της Seka δείχνει ότι απέχει πολύ από το στερεότυπο της «χαζής ξανθιάς πρωταγωνίστριας πορνό».