Η Τατιάνα Στεφανίδου, είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά επιλέγει να μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ωστόσο το απόγευμα της Τρίτης (14/1) η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που κανείς δεν περίμενε να δει.

Σε αυτήν Τατιάνα Στεφανίδου και Ελένη Μενεγάκη ποζάρουν χαμογελαστές στο φωτογραφικό φακό ταξιδεύοντας μας αρκετά χρόνια πίσω.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ελένη Μενεγάκη διατηρούν τη φιλία τους στο πέρασμα του χρόνου και υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα της φιλίας αυτής.

Τη φωτογραφία εντόπισε η παρουσιάστρια στο λογαριασμό @greekvintage_culture και τη μοιράστηκε γράφοντας: «Μια φορά κι έναν καιρό…»

Μια πραγματικά vintage φωτογραφία των δύο παρουσιαστριών, από την εποχή που βρίσκονταν και οι δύο στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Άλλη δεκαετία, άλλο look και για τις δύο κυρίες της τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη και Τατιάνα Στεφανίδου, οι οποίες, χρόνια μετά εξακολουθούν να κυριαρχούν στην ελληνική τηλεόραση και να παραμένουν όμορφες και γοητευτικές.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Τατιάνα Στεφανίδου: