Αυτές είναι οι πέντε κινήσεις ματ για τα προκαταρκτικά

Δοκιμάστε ένα εναλλακτικό στοματικό.

Ερεθίστε την περιοχή πίσω από τους όρχεις. Είναι μια περιοχή που οι γυναίκες παραμελούν, και όμως εκεί συγκεντρώνονται αρκετές νευρικές απολήξεις. «Οι ιδιαίτερα έμπειρες γυναίκες ξέρουν πως κάτω από αυτή την περιοχή κρύβεται ο προστάτης. Με απαλές μαλάξεις μπορούν να ερεθίσουν την ευρύτερη περιοχή. Αυτές οι κινήσεις είναι πολύ διεγερτικές για τον άνδρα» αναφέρει ο σεξολόγος Ian Kerner.

Αργά και σταθερά

Όπώς έχουμε αναφέρει και άλλες φορές, μια γυναίκα χρειάζεται τον χρόνο της για να ερεθιστεί. Έτσι, μην πας κατευθείαν στο ψητό και προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στην όλη διαδικασία, κάνοντας πιο αργες κινήσεις και διαλείμματα, τα οποία θα αυξήσουν την ένταση του οργασμού σας. Αν ακολουθείς αυτόν το κανόνα, να ξέρεις ότι η ανταμοιβή σου θα είναι μεγάλη.

Ξέχνα τους καλούς σου τρόπους

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η επικοινωνία είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να έχουμε αμοιβαία ικανοποιητικό σεξ. Μπορείς ωστόσο να το πας ακόμα ένα βήμα παραπάνω, ζητώντας της σου λέει τι θέλει να της κάνεις, πριν το κάνεις, και το ίδιο να κάνεις και εσύ. Μπορεί στην αρχή να είναι λίγο ντροπαλή ή και συ ακόμα, ωστόσο αξίζει να το δοκιμάσετε και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι και οι δύο.

Τολμήστε να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει ή να ξαναγυρίσετε πίσω στα βασικά.

Η μάλαξη των γεννητικών οργάνων, μια πρακτική που τα ζευγάρια χρησιμοποιούν σε πολύ νεαρές ηλικίες, δεν παύει να είναι ένα εξαιρετικό προκαταρκτικό. Μπείτε μαζί στη μπανιέρα. Δοκιμάστε να σαπουνίσετε το σώμα του, χαλαρώνοντάς τον. Έπειτα, με τα χέρια σας αρχίστε να παίζετε με τα γεννητικά το όργανα. Απλώστε αφρόλουτρο για να είναι πιο απολαυστική η μάλαξη. Κάντε αργές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Ερεθίστε τον κορμό του πέους και καταλήξτε στην κορυφή. Συνεχίστε αυξάνοντας την ένταση. Όταν καταλάβετε ότι έχει διεγερθεί αρκετά, αφεθείτε στο δρόμο προς τη συνουσία.

Τελειοποιήστε τις τεχνικές στα προκαταρκτικά σας

Θα αλλάξουν όλα αν σταματήσετε να αντιμετωπίζετε τα προκαταρκτικά ως ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο και θεωρήσετε ότι είναι ένα βήμα πριν την… κλιμάκωση της πράξης. Όταν αλλάξετε αυτό το σκεπτικό θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό είναι και το στάδιο της μεγαλύτερης ευχαρίστησης στο σεξ.