Έχουν διαφορετικά θέλω στη βάση τους αυτά τα δύο ζώδια. Ο Ταύρος είναι εκείνος που κοιτάζει να κάνει σχέση και να ερωτευτεί, ενώ ο Δίδυμος κοιτάζει αρκετά και την καλοπέραση και όχι τη μονιμότητα μιας σχέσης.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε σας έλκει το πνεύμα και το χιούμορ τους. Απλώς, θα προτιμούσατε να κινούνται με πιο αργούς ρυθμούς.

Και οι δυο σας θα έχετε πάντα πολλά να συζητήσετε και θα περνάτε ώρες απολαμβάνοντας ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Η επιθυμία τους να εξερευνούν σας ταιριάζει πάρα πολύ.

Ευχαρίστηση

Επίσης, αναζητάτε κι οι δύο την ευχαρίστηση και θέλετε να κάνετε πράγματα που σας εξασκούν πνευματικά, συναισθηματικά και πολιτιστικά. Αυτό είναι ένα ακόμη κοινό σημείο.

Στο σεξουαλικό επίπεδο,εσείς ίσως να είστε λίγο πιο αργοί. Αν ο Δίδυμος με τον οποίο είστε, είναι στοχαστικός κι έχει αυτογνωσία, τότε μπορεί να βάλει σε λειτουργία τις νοητικές του ικανότητες και να αφιερώσει χρόνο για να σας τονώσει.

Αν δεν είστε τόσο τυχεροί, αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να σας καλύψει σ’ αυτόν τον τομέα.

Έτσι, ενώ σε μερικά επίπεδα ο συνδυασμός αυτός δεν είναι κακός, το ανήσυχο πνεύμα των Διδύμων μπορεί να είναι πάρα πολύ έντονο για να το χειριστείτε σε μακροπρόθεσμη βάση.