Δεκαπέντε χρόνια μετά το διαζύγιό τους Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον δεν κρύβουν την αγάπη τους.

Κάθε φορά που τους βλέπουν μαζί όλοι περιμένουν την επανασύνδεσή τους.

Όπως έχει πει ο Μπραντ Πιτ κάθε φορά που τον βλέπουν με την Άνιστον όλοι αρχίζουν να μιλάνε για την επανασύνδεση του ζευγαριού, ενώ το ίδιο είπε και η Άνιστον στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις.

Το πάλαι ποτέ απόλυτο ζευγάρι του Χόλιγουντ που πήρε διαζύγιο το 2005 μετά από πέντε χρόνια γάμου, πόζαρε ξανά μαζί και έκανε την καρδιά μας να λιώσει.

Στην απονομή των  SAG Awards 2020, τα βραβεία του Σωματείου ηθοποιών συναντήθηκαν για άλλη μια φορά η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ, αφού και οι δυο φέτος πρωταγωνιστούν σε δυο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς.

Από την τελετή έφυγαν και οι δυο με ένα αγαλματίδιο στα χέρια, αλλά το ενδιαφέρον όλων είχε επικεντρωθεί στην επανένωσή τους στη σκηνή των βραβείων.

Στα χτεσινοβραδινά SAG Awards, ο φακός εντόπισε την τρυφερή αγκαλιά του Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον και οι δυο τους δεν κέρδισαν μόνο από ένα βραβείο SAG αλλά και τις καρδιές μας, ενώ το Twiiter πλημμύρισε με στιγμιότυπα από το τρυφερό τετ-α-τετ των δύο σταρ.

https://www.instagram.com/p/B7hn66Hhh8Y/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B7iNGjQo5Mi/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B7iNF-4CzLX/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B7iLzscoLM8/?utm_source=ig_web_copy_link

Αν και οι δύο έχουν μιλήσει για τη φιλία τους τα τελευταία χρόνια, δεν τους έχουμε ξαναδεί έτσι μπροστά στους φωτογράφους από τότε που ήταν παντρεμένοι.

H Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ έδωσαν τελικά σε θαυμαστές και φωτογράφους αυτό που πάντα ήθελαν…

https://www.instagram.com/p/B7iLGK7gnwV/?utm_source=ig_web_copy_link