Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να τους δίνουν εντολές. Υπάρχουν όμως κάποια ζώδια που δεν αντέχουν με τίποτα να τους λέει κάποιος άλλος τι θα κάνουν. Τους οδηγεί στο να κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό ακούν. Θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μόνο όταν μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα.

Οι οδηγίες που κάποιο από αυτά τα ζώδια θα ακολουθήσει έχει να κάνει κυρίως με το πόσο σέβεται τον άνθρωπο που τις δίνει. Αν νιώσουν, με λίγα λόγια, αυτός που τους λέει τι να κάνει γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο για το οποίο μιλάει. Σε κάθε περίπτωση όμως παραμένουν αντιδραστικοί σε όποιον πάει να κάνει “κουμάντο”. Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Κριός

Όταν κάποιος λέει σε έναν Κριό να μην κάνει κάτι ή να μην πάρει ένα ρίσκο τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια να το κάνει. Εϊναι ξεροκέφαλοι και όποιος δεν είναι υποστηρικτικός μαζί τους δεν θα μπει στο δρόμο τους. Αν κάνουν λάθος, θα το κάνουν προκειμένου να μάθουν από αυτό. Τους κοστίζει λιγότερο ένα λάθος που έγινε από δική τους επιλογή. Δεν είναι από αυτούς που αποφεύγουν πράγματα γιατί προτιμούν να έχουν εμπειρίες.

Ταύρος

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι πεισματάριδες και δεν πιστεύουν ότι κάποιος ξέρει καλύτερα από αυτούς για το τι χρειάζεται να κάνουν. Αν κάποιος πει σε έναν Ταύρο τι να κάνει τότε απλά θα τον αγνοήσει. Συμβουλές, προτάσεις και εντολές δεν είναι για αυτούς γιατί ξέρουν ποιοι είναι και τι είναι καλύτερο για αυτούς. Δεν κάνουν άλλωστε κάτι χωρίς αρκετή σκέψη και εξετάζοντας προηγουμένως όλες τις συνέπειες.

 Λέων

Δεν αντέχουν να τους λένε τι να κάνουν. Είναι ηγετικό ζώδιο και είναι αυτοί που δίνουν τις εντολές, δεν τις ακολουθούν. Ξέρουν τι θέλουν και τι πρέπει να κάνουν για να το καταφέρουν. Αν δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα τότε αναλαμβάνουν όλη την ευθύνη. Είναι καλύτερο για αυτούς να βρουν μόνοι τους το δρόμο παρά να πάρουν οδηγίες από κάποιον άλλο. Κανέας δεν είναι πιο ειδικός από αυτούς και θα ακολουθήσουν, σε σωστό και λάθος, το ένστικτό τους.

Δίδυμος

Ένας Δίδυμος θα ακούσει τις οδηγίες των άλλων αλλά στο τέλος θα κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του. Έχουν ανάγκη την ευελιξία και τη δυνατότητα να αλλάζουν τα πράγματα. Μπορεί κάποιες στιγμές να τους λείπει η συνοχή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να κάνουν αυτό που πρέπει να γίνει. Δεν είναι εύκολη διαδικασία η λήψη αποφάσεων για αυτούς αλλά δεν θέλουν κάποιος άλλος να τις πάρει για εκείνους.

Υδροχόος

Είναι πολύ ανεξάρτητοι για να τους πει κάποιος άλλος τι να κάνουν και αν  το προσπαθήσει θα τους βρει κόντρα. Στους Υδροχόους αρέσει να βρίσκουν νέους τρόπους για να γίνονται τα πράγματα κι αν χρειαστεί να ακολουθήσουν οδηγίες αυτό περιορίζει την δημιουργικότητά τους και το καινοτόμο πνεύμα τους. Αν δώσουν το λόγο τους ότι κάτι θα γίνει θα το βγάλουν οπωσδήποτε εις πέρας αρκεί να μην μεσολαβήσει κάποιος άλλος με τις υποδείξεις του.