Κάποιοι θεωρούν την διείσδυση  το σημαντικότερο σημείο της σεξουαλικής πράξης αλλά μην ξεχνάμε ότι τα προκαταρκτικά είναι αυτά που θα σε βάλουν στο παιχνίδι. Η ενεργοποίηση της φαντασίας είναι ο μόνος τρόπος που θα σε κάνει να μην βαρεθείς ποτέ. Εμείς, σου δίνουμε 8 ιδέες για να κάνεις την αρχή για να περάσεις καυτές βραδιές με τον σύντροφό σου.

1. Striptease

Το να βλέπει ο ένας τον άλλο να βγάζει τα ρούχα του είναι τρομερά αφροδισιακό. Πολλές φορές το προσπερνάμε ή βιαζόμαστε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Ωστόσο, αν το βάλεις στο “πρόγραμμα” θα νιώσεις την αξία του και θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι.

2. Μίλα βρώμικα

Αντί να οδηγείς με τα χέρια σου τον αγαπημένο σου στα σωστά σημεία και να τον προτρέπεις να κάνει τα σωστά πράγματα, χρησιμοποιήσε λέξεις. Πες του τι θέλεις και πώς το θέλεις και θα ακολουθήσει κι εκείνος.

3. Βάλε μουσική

Αν είναι από αυτά που δεν είχες σκεφτεί ποτέ, ήρθε η ώρα ν ατο δοκιμάσεις. Βάλε μια playlist να παίζει και αφέσου μαζί του στο ρυθμό της. Το να χορεύεις μαζί του στην κουζίνα ή στο δωμάτιο θα είναι τρομερά διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα σέξι.

4. Παίξε με τον πάγο

Θεωρείται sex toy και είναι εύκολο να το βρεις στην κουζίνα σου χωρίς να σου κοστίσει απολύτως τίποτα. Η διαφορά θερμοκρασίας είναι αισθησιακή και για τους δύο. Μπορείς να βάλεις ένα παγάκι στο στόμα σου κατά τη διάρκεια του φιλιού, του στοματικού σεξ ή να το κυλήσεις στο σώμα του συντρόφου σου.

5. Ραντεβού στο μέρος σας

Πήγαινε με τον αγαπημένο σου σε ένα μέρος που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τον έρωτά σας. Εκεί που δώσατε το πρώτο σας φιλί, που είπατε πρώτη φορά σ’αγαπώ ή κάνατε πολλά παραπάνω. Αυτό θα φέρει στο μυαλό σου και το δικό του τις πρώτες σας ευτυχισμένες στιγμές και θα σας κάνετε να συνειδητοποιήσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει. Σίγουρα αυτό θα σε κάνει να τον θες περισσότερο.

6. Φτιάξε λίστα μαζί του

Έχουμε πει πολλές φορές πόσο ευεργετικά λειτουργεί το να μιλάς με τον σύντροφό σου για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Μπορείς αυτή τη φορά να κάτσεις μαζί του και να φτιάξεις μια λίστα με αυτά που θέλετε να κάνετε μαζί στο σεξ: από τη συχνότητα μέχρι τα sex toys που θέλετε να δοκιμάσετε.

7. Στείλε μήνυμα

Μπορεί τα κινητά να μας αποξενώνουν αλλά κάποιες φορές μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμοι σύμμαχοι. Στείλε μήνυμα στον σύντροφό σου με αυτά που θέλεις να σου κάνει ή να κάνετε μαζί όταν γυρίσει σπίτι και να είσαι σίγουρη ότι θα ανυπομονεί να επιστρέψει σε εσένα. Την ίδια ώρα θα έχεις μπει κι εσύ στην διαδικασία αναμονής.

8. Κάντε μαζί ντουζ

Όταν κάνει μπάνιο, πάρε την πρωτοβουλία να μπεις μαζί του. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε σεξ στο ντουζ αλλά μπορείτε να παίξετε για λίγο στο νερό και να συνεχίσετε στην κρεβατοκάμαρά σας.