Αυτή η όψη δίνει έντονη ευαισθησία και πολύ πάθος στον τρόπο που αγαπάς, ερωτεύεσαι και γενικά στο πώς σκέφτεσαι. Δίνει επίσης πολύ ένστικτο και ενσυναίσθηση με αποτέλεσμα να είσαι πολύ υποστηρικτικός σύντροφος.

Ευαισθησία

Είναι ευαίσθητη και τρυφερή, όταν την πάρει το παράπονο, ο κόσμος όλος βάφεται μαύρος κι άντε να της σηκώσεις το ηθικό. Οι ευαισθησίες της της κάνουν ευάλωτη στην κριτική και στην απόρριψη (ή τουλάχιστον ό,τι εκείνη θεωρεί κριτική κι απόρριψη γιατί κι εκεί έχει ένα θέμα!). Πάνω που νόμιζες ότι πατάει στις μύτες αθόρυβα και απαλά για να μην ανοίξει ρουθούνι, ήρθε η ώρα να μάθεις τα βασικά για να γίνεις μπαλαρίνα!

Δράμα

Θέλει να ζήσει το δράμα στη ζωή της και δεν το κρύβει. Ευχαρίστως και χωρίς καν να της το ζητήσεις, θα πάρει το ρόλο του θύματος και –Ω, τι έκπληξη!- θα είναι καταπληκτική! Μπορεί να ακούγεται κομμάτι τραβηγμένο, αλλά πίστεψέ με, η ερωτική της ζωή, η επιλογή των συντρόφων της, θα την τροφοδοτούν πάντα με κάτι, έτσι για να έχει να στενοχωριέται!

Δείξε ενδιαφέρον

Αν θέλεις να κερδίσεις εξτρά πόντους, γίνε ο σωτήρας της. Ελπίζω να έχεις καταλάβει μέχρι τώρα ότι η εύθραυστη καρδούλα της δεν αντέχει και πολλά-πολλά, η λεπτεπίλεπτη κι αιθέρια φύση της κινδυνεύει να τσακιστεί στους βράχους της ζωής (!). Γυρεύει, λοιπόν, έστω κι ασυνείδητα, να βρει ώμο για να ακουμπήσει, χέρι για να τη σηκώσει, γερά μπράτσα για να την κρατήσουν. Δεν συνεχίζω άλλο, την έπιασες την ιδέα!

Ενσυναίσθηση

Για να μην νομίζεις ότι γράφω μόνο τα αρνητικά, για το τέλος σου άφησα τα καλύτερα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς, είναι από τις πιο δυνατές θέσεις του ζωδιακού. Η αβίαστη κι ονειρική ομορφιά της απαντάται μέσα κι έξω από τα πρόσωπα που έχουν την ευλογία να την έχουν στο ωροσκόπιο τους.

Η πονοψυχιά, η καλοσύνη, η συμπόνια που είναι ικανή να δείξει προς κάθε μορφή ζωής, την κάνουν αμέσως ξεχωριστή και πολύτιμη. Χάρη σε εκείνη, ο τραχύς μας κόσμος αποκτάει μικρές στιγμές φωτός κι αγάπης.