Είσαι έξω ή σπίτι του και τον βλέπεις να σηκώνεται να πάει τουαλέτα. Το κινητό του ξαφνικά φωτίζει και βλέπεις στην αρχική του οθόνη μια άγνωστη γυναίκα του στέλνει ερωτικό μήνυμα σε στυλ απάντησης.

Πες του τι είδες

Πες του ακριβώς αυτό που συνέβη και φυσικά ζήτα του απόδειξη ότι δεν είναι «αυτό που νομίζεις». Ρώτα τον ποια είναι αυτή και με ποιο δικαίωμα του απαντά με ύφος τύπου «και εγώ αγάπη μου», «καλά μωρό μου εσύ;».

Αν αρνηθεί να σου δείξει τη συνομιλία τότε θα σε συμβούλευα να σηκωθείς και να φύγεις. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να ψάξεις αφορμές να τον δικαιολογήσεις, ούτε τίποτα. Ο ίδιος δεν κάνει καν την κίνηση να νιώσεις καλά και επιβεβαιωμένη.

Είναι λάθος και σε αυτό φταίει απόλυτα ο ίδιος. Στην περίπτωση ας πούμε που του έστειλε μια άγνωστη με δική της πρωτοβουλία ερωτικό μήνυμα και σου αποδείξει δείχνοντάς σου τη συνομιλία, ότι έτσι είναι όντως η κατάσταση, τότε δε φταίει εκείνος σε κάτι, ίσα ίσα στο απέδειξε.

Πάρε την απόφαση να χωρίσετε

Το ότι όμως κάποιος και μάλιστα ο ίδιος ο σύντροφός σου, προτιμήσε πάνω στα δικά σου «σ’ αγαπώ», να αλλάξει προτεραιότητα και να στείλει στην κάθε άγνωστη γιατί είχε ορεξούλες ερωτικές και flirty καλό θα ήταν να τον κάνεις να καταλάβει ότι αυτό θα έχει ως συνέπεια τον χωρισμό σας.

Κατά αρχάς όσες δικαιολογίες και να σου δώσει δε μπορεί να αλλάξει αυτό που έκανε ο ίδιος, το οποίο ήταν λάθος, τελεία και παύλα. Αν τώρα τον βλέπεις να σε παρακαλώ και να σου ζητά συνέχεια συγγνώμες και να κλαίγεται, μην τον πιστέψεις. Απλά με χειριστικό τρόπο προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές άλλωστε, μη στεναχωριέσαι.